2015. január 30. péntek, Martina,Gerda

Souvid Datta író kilenc napot töltött azzal, hogy feltárja, mi történik, ha egy hely mindenféle korlátozás vagy ellenőrzés nélkül a prostitúció fellegvára lesz. 

Felejtsük el a mentás lábkrémet, a hányinger elleni cukorkát vagy a profi fotózást! Íme, itt van a várandós kismamák titkos és valós kívánságlistája!

Az ezüst nanoruha egy olyan különleges anyag, amely rendkívül könnyű, vékony, mégis elképesztően melegen tart, mivel képes az emberi test által termelt hő 90 százalékát bent tartani a ruhában!

Előfordul, hogy elszabadulnak a szenvedélyek. A tiszta fejjel gondolkodásnak ilyenkor sokszor esélye sincs, ám kicsivel később jön a kijózanodás és vele együtt az a bizonyos “belehasítós” felismerés: a védekezés elmaradt. Ilyenkor szokott képbe kerülni az esemény utáni tabletta.

A piacon annyi az ilyen készítmény, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Lássuk, mik azok a dolgok, amiket érdemes szem előtt tartani a válogatás folyamán.

hirdetes_toprotator_mellett

Vaspótlás terhesség alatt: a legjobb vasforrások

A vashiány számos okból eredhet, és számos problémát okozhat, a várandósság során kiemelten szükséges odafigyelni a megfelelő mértékű, vasban gazdag ételek fogyasztásra. Dr. Demjén László, az Oxygen Nőgyógyászat szakorvosa a javasolt bevitel mennyiségére és forrásaira hívta fel a figyelmet.

Kukucs! Apa, te vagy az?

Kukucs! Itt van apa. Kukucs! Itt van apa. Kukucs! Ki ez a férfi??? Játéknak indult, sírás lett a vége.

Se órarend, se lecke, úszni és angolul viszont mindenki tud

Lara 11 éves, és 7. osztályos. Hollandiában él a családjával a 190 ezres Almerében, Amsterdamtól néhány kilométerre.

Mi mindenre jó egy családi kirándulás? Állatmentésre!

Mi mindenre képes egy éles kés, egy hosszú faág és egy elszánt apuka a családi kirándulás közben? Mondjuk arra, hogy megmentse egy szarvas életét, aki képtelen volt szabadulni szorult helyzetéből.

Nem kellene valamit tenni az energiaitalokkal? Mondjuk 18 év alattiaknak nem árulni?

Egy egészen „modern” hagyomány fogad minket minden reggel munkába menet: általános- és középiskolások korán reggel álmos fejjel mennek a suliba, miközben kezükben – szinte kivétel nélkül – egy-egy energiaitalos dobozt szorongatnak. Gyűrött arcukat nem több alvással, nem kávéval, hanem a divatos energiaitallal igyekeznek kisimítani, amely talán egyfajta státuszszimbólum is lett.

Utánozó majom – avagy hogyan tanul a gyerek?

A csúfolódás az utánozó majomról valójában teljesen érthetetlen, hiszen az utánzás az ember egyik legfontosabb tanulási módszere, főleg gyerekkorban.

Képek a teljes káosz családi idilljéről

Valóban, a családi fotók sokszor egy idealizált állapotot mutatnak róunk. Olyannak láttatnak minket, amelyennek látni szeretnénk magunkat. Danielle Guenther fotós úgy döntött, megmutatja - ha kicsit kisarkítva is - a valóságot.

Soma: fontos, hogy legyenek-anya lánya programok!

Nemrég tért haza Londonból Soma Mamagésa, aki amellett, hogy néhány különleges darabbal felfrissítette ruhatárát, tapasztalatokkal is gazdagodott az angol nőket szemlélve.

Játék, fantázia és humor nélkül a tanulás csak szenvedés

Ha a gyerek jól teljesít az iskolában, akkor büszkék vagyunk rá, dicsérjük és fel sem merül bennünk a kérdés, hogy vajon mennyi energiát fektet a tanulásba. Természetesnek vesszük, hogy az a rengeteg információ csak úgy raktározható el hosszú távon a diákok fejében, ha újra és újra előveszik a tankönyvet, pedig léteznek egyszerű és hatékony módszerek.

Télből a nyárba - ez a 10 fotó majd segít

Itthon esik az eső, néhol a hó, de ne is törődjünk ezzel. Utazzunk egy kicsit az Ausztrália nyárba ezekkel a szuper vintage fotókkal. 

Szemkápráztató esküvői fotók 2014-ből

A tökéletes esküvőhöz az is hozzátartozik, hogy a menü, a ceremónia és a lakodalom mellett beszerzünk egy profi fotóst is, aki nem csak megörökíti AZT a napot, hanem ÚGY örökíti meg. Íme néhány páratlan esküvői kép 2014-ből:

Babavárás: mozgásban, biztonságban

A babaszoba berendezése mellett is akad még néhány dolog, amelyet célszerű beszereznünk a baba születése előtt. Azért, hogy ne legyen kapkodás, segítünk egy listával.

VIDEÓ: Az ideológiák nem számítanak - elsősorban szülők vagyunk!

Anyukák és apukák találkoznak a parkban, ám ez a találkozó inkább hasonlít valamiféle bandaháborúra: vannak itt kizárólag szoptatósok és tápszeresek, babahordozó-hívők és babakocsi-rajongók, eldobható és mosható pelenka-pártiak.

Az empátia szerepe a gyereknevelésben

Milyen érzelmeket tudnak kifejezni a csecsemők? Mi a biztonságos kötődés kialakításának az alapja? Hogyan lehet a családban a megváltozott körülmények között a harmonikus légkört megőrizni? 

Hogy mi az a Baba mama webkiállítás?

Elsőre nem tudtam hová tenni egy online kiállítás gondolatát, hiszen hogyan is lehetne baba mama kiállítást szervezni a virtuális térben, ráadásul élőben! Mivel azonban az ötlet modern, szeretem az új dolgokat és amúgy is kíváncsi természet vagyok, gondoltam utánanézek az oldal honlapján.

A legjobb videó, amely elfogadásra ösztönözhet!

Mit szólnál hozzá, ha kiderülne: az a férfi mentette meg a lányodat donorként, aki mellé nem akarsz leülni? Magadba néznél ezek után? Ötletesen hatásos kisfilm...

Blogajánló

2015. 01. 30. | szeretlekmagyarország.hu
Az állatvilágban is találunk szerelemre, de szeretetre utaló jeleket mindenképp. Íme 18 kép, amit ha megnézel, te is azt érzed majd, ilyen édes dolgot még sose láttál...
2015. 01. 30. | charivari.blog.hu
Sam egy édes, okos, hatéves kisfú. Szereti édesanyjával a 80-as évek zenéjét hallgatni. De Sam nemcsak hallgat, rajzol is is. Éltre kelti azokat a dalokat, amik koráb...
2015. 01. 30. | toochee.m.postr.hu
A Bioparc Valencia egy 25 hektáros állatkert a spanyolországi Valenciában, ahol afrikai állatokat tartanak. Bárki megnézheti őket, de arra készülnie kell, hogy itt ni...
Korábbiak
Mit gondol Nováki Rita a természetes szülésről?

Hol van a természetesség határa a XXI. század szülőszobájában? – tette fel előadásában a kérdést a Családháló őszi konferenciáján az elismert perinatális szaktanácsadó, szülésznő. Mit jelent ma a természetesség? Érdekes és fontos gondolatok a természetes szülés kapcsán!

Korábbiak