A mindentudó kesudió – Megelőzi a vastagbélrák kialakulását és erősíti a csontokat

Bár nem a kesudió a legolcsóbb mag, annyi mindenre jó, hogy megéri az árát.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2016. február 09. Vajda Boglárka

Bár nem a kesudió a legolcsóbb mag, annyi mindenre jó, hogy megéri az árát.


 
Mit kell tudni a kesudióról?
 
Magnéziumtartalma segít a fehérje beépülésében és a vérnyomás csökkentésében. A benne lévő magnézium és foszfor elengedhetetlen ahhoz, hogy a fogak és a csontok erősek legyenek.
Sokan azt hiszik, hogy a kesudió hizlal, pedig jó koleszterint tartalmaz. Kalória szempontjából nem vészes, olajsava pedig nagyon egészséges a szívnek. Akik hetente kétszer fogyasztanak kesudiót, kevesebb lesz a súlyuk.