Családháló

Kezdőoldal Háttér Ashton Kutcher a gyermekprostitúció ellen szólít fel

Ashton Kutcher a gyermekprostitúció ellen szólít fel

Ashton Kutcher amerikai színész és emberi jogi aktivista sürgette az amerikai törvényhozókat, hogy támogassák azokat az erőfeszítéseket, amelyekkel megfékezhető a gyermekek szexuális kizsákmányolása, vagyis a gyermekprostitúció.

MNO,

Szerdai szenátusi meghallgatásán az amerikai színész, aki a Thorn – nemzetközi emberkereskedelem ellen küzdő szervezet – társalapítója is egyben, a technológia kétarcúságáról beszélt, amely egyrészt teret enged a modern kori rabszolgaságnak, másrészt véget vet az alárendeltségnek.

A hollywoodi színész szerint technológiai síkon kell harcba szállni a bűnözőkkel. A Spotlight névre keresztelt projektjük segítségével fél év alatt hatezer olyan áldozatot azonosítottak, akit szexuális erőszak ért. Az újszerű technológia segítségével az online térben névtelenségbe burkolózó erőszaktevők kiléte könnyebben felderíthető.

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Pozitív lett a terhességi teszt? Drága 9 hónap vár rátok

A gyermekvállalás és a családdá válás nem csak érzelmileg, de anyagilag is nagy kihívás a pároknak. A várandósság idején bizony...

Otthonszülés Csehországban? Tilos!

Emlékeznek még Ternovszky Anna nevére? Ő volt az az anya, aki 2010-ben egészen az Európai Emberi Jogi Bíróságig ment, mert...

Close