Családháló

Kezdőoldal Háttér Mozgó ultrahangos autóval a válságterhes anyák magzataiért

Mozgó ultrahangos autóval a válságterhes anyák magzataiért

Az oklahomai Wesleyan Egyetem híres határozott pro-life álláspontjáról. Nagy figyelmet kapott életvédő programja, amelynek keretében a hallgatók olyan kurzusokon vehetnek részt, mint az alkalmazott bioetika. A keresztény egyetem most még inkább kimutatja elköteleződését az élet iránt: mobil ultrahang-berendezésével az országot járja, felhívva a figyelmet a magzati élet értékére.

Családháló,

A Save the Storks mobil ultrahang-egység egy autóban járja az országot, hogy minél több válságterhes anyát elérjen, és megmentse a magzatokat az abortusztól.

Az elv egyszerű: vedd rá az abortuszon gondolkodó nőt, hogy hallgassa meg magzata szívhangját és nézze meg őt az ultrahangon. Az eredmény pedig döbbenetes: ötből négy nő nem végezteti el a terhességmegszakítást, miután látta, hallotta kisbabáját!

via

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Kisebbek maradnak a nem tehéntejet ivó gyerekek

Azok a gyerekek, akik tehéntej helyett más állati tejet vagy növényi tejhelyettesítőket isznak, kicsit alacsonyabbak maradnak tehéntejet ivó társaiknál –...

Kirúghatják az egyetemről a belga filozófust, mert az abortusz ellen foglalt állást!

A Louvain-la-Neuv-i Katolikus Egyetem (UCL) Filozófiai Intézetének vendégelőadóját, Stephane Mercier-t állásából felfüggesztették, és az egyetem vizsgálóbizottsága elé állították egy olyan...

Close