Családháló

Kezdőoldal Helyek Kávézók, éttermek, ahol elhiszed, hogy a fogyatékossággal élők mindenre képesek

Kávézók, éttermek, ahol elhiszed, hogy a fogyatékossággal élők mindenre képesek

Szeretnél beülni valahova kávézni vagy ebédelni? Az is fontos, hogy olyan helyet támogass a pénzeddel, amelyik megváltozott munkaképességűeket foglalkoztat? Összeszedtünk néhány budapesti és vidéki helyszínt. Íme.

Tudatos Vásárló,

Budapest – Premier Kultcafé

Már 2012 óta üzemel a Premier Kultcafé, ahol a kávézó mellett mozi és egyéb program lehetőségeket is találunk. A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány munkahelyteremtési programjaként létrejött helyen a személyzet egy része fogyatékossággal élőkből áll, vásárlásoddal az ő befogadásukat támogatod.

Budapest – Nem Adom Fel kávézó

A Nem Adom Fel kávézó fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű felnőtteket alkalmaz, ők készítik el és szolgák fel az ételeket, italokat. A kávézó közösségi tér is, sok egyéb programnak is színhelyéül szolgál, például: koncerteket, kiállításokat, beszélgetéseket is tartanak.

Miskolc – Batyú-téka

2014 decemberében nyílt meg Miskolcon a Batyu-Téka Étterem.  A hely sokkal több mint egy étterem: könyvtár, játszóház és fejlesztő, oktatási, képzési és randi helyszín.

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Szállj ki a pörgésből! – 10 pihenős hely Budapesten

Olyan helyeket találtunk, ahol a város zajától távol lazítani, kikapcsolódni, pihenni lehet. Itt tudtok olvasni, írni, töltődni, sétálni, találkozni vagy...

Hagyományőrzés mesterfokon!

Nem is gondolnánk, mennyi csodát rejteget a Zselici Tájvédelmi Körzet! A Somogy és Baranya megyéket érintő térség jellegzetességeit a patakok,...

Close