Családháló

Kezdőoldal Média Dánia: szexelj a hosszú életért!

Dánia: szexelj a hosszú életért!

Merész és szókimondó módon (is) küzdenek a dánok, hogy minél több gyerek szülessen és minél tovább éljenek! Kapaszkodjatok meg és nézzétek meg a legújabb videót!

Írta: Gyarmati Orsolya,

Tavaly a kampány következő részeként a Tedd meg édesanyádért! videó jött, ami továbbra is aktív szexuális életre buzdította a fiatalokat, méghozzá azzal a felkiáltással, hogy milyen nagy öröm nagyszülővé válni (persze szülővé is), miközben a leendő nagymamáknak azt javasolták, hogy fizessék be a fiatalokat valami jó kis hétvégére, hogy aztán örülhessenek a gyermekáldásnak.

A kampány annyira sikeres volt, hogy két év alatt gyakorlatilag megfordult a csökkenő születésszám. De hát három a dán(?) igazság, úgyhogy az idei videó a Csináld örökké! címet viseli, amelynek üzenete, hogy ha sokáig aktív maradsz szexuálisan, akkor tovább is fogsz élni. Ilyen egyszerű ez.

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Miss World: „Pro-life vagyok!”

Három éves már a történet, mégis érdemes előszedni: a 2013 októberében megválasztott Miss World Megan Lynn Young egy interjúban hangsúlyozta:...

Mikor szexelnek először magyarok és mások?

Érdekes statisztikai adatokkal futottunk szembe. 37 országban végeztek felmérést, ahol azt vizsgálták, hány évesen veszítik el szüzeségüket a fiatalok. Mit...

Close