Családháló

Kezdőoldal Otthon és trend Használati tárgyak, amiknek nem tudtad, hogy van szavatossági ideje

Használati tárgyak, amiknek nem tudtad, hogy van szavatossági ideje

Mutatjuk, melyiknek milyen hosszú a szavatossági ideje.

FemCafé,

A hálóban

Párnák

A párnák szavatossági ideje nagyjából 2-3 év, ezt követően melegágya lehet a poratkáknak, és a nyakunk is megfájdulhat a hosszas használat következtében kialakuló egyenetlen felszín miatt.

Papucs

Nincs is jobb érzés, mikor egy kemény és hosszú nap után végre ledobhatjuk a magas sarkút és belecsusszanhatunk legkedvesebb otthoni papucsunkba. Ezt “egészséges” szinten nagyjából fél évig ajánlatos megtennünk, ha meg akarjuk kímélni a lábunkat a különféle fertőzésektől. A bőrgyógyászok azt is megjegyzik, hogy a mamuszok jó, ha sűrűn találkoznak a mosógéppel, de 6 hónap után érdemes őket lecserélni.

 

A fürdőben

Szivacs

A különféle fürdőszivacsok 2 hét használat után könnyen okozhatnak fertőzéseket, irritációt, főként akkor, ha valakinek érzékenyebb a bőre, ezért érdemes cserélgetni őket. Bocs, SpongyaBob.

Törölköző

Lehetőleg ne használjunk egy törölközőt 1-3 évnél tovább (minőségtől és anyagtól függően). A vizes anyag melegágya a baktériumoknak, ezért használat után mindenképp hagyjuk teljesen megszáradni őket, és gyakran cseréljük le.

 

 

 

A cikk ide kattintva folytatódik.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Bevehetünk lejárt szavatosságú gyógyszert?

Egy-egy vény nélkül kapható szerrel lehetünk bátrabbak, de sok olyan gyógyszerfajta is van, amivel semmiképp nem ajánlott kísérletezni.

5 tipp, hogyan lesz mindennek helye az apró lakásban

Hivatásos lakberendezők és egyszerű lakástulajdonosok is csodás dolgokat tudnak kihozni egészen pici lakásokból, de a magazinok képeiről sokszor hiányoznak a...

Close