Családháló

Kezdőoldal Otthon és trend Kilim, a nomádok szőnyege

Kilim, a nomádok szőnyege

Mennyi szépség! – ujjongott a lelkem, amikor először megláttam a csopaki kerítésen a szőnyegeket. A látvány olyan megkapó volt, hogy hamarosan mélyebb betekintésre kerítettünk sort. A férjem és én festők vagyunk. Éppen egy hatalmas tereket kínáló kiállításra készültünk.

nemartdecor.blog.hu,

Latolgattuk, hogyan lehetne érdekessé, újszerűvé tenni a Balaton-felvidéki képek bemutatását. Az a gondolatom támadt, hogy milyen szép enteriőröket lehetne létrehozni a két dolog, mármint a festmények és a szőnyegek társításával, hiszen mindkét produktum az otthon melegét hivatott szolgálni, az egyik így, a másik úgy.

Nem is sejtettem, mekkora szellemi kaland vette kezdetét ezzel az ötlettel. A szőnyegek gazdái, akik gyűjtők és kereskedők, egy olyan világra nyitottak ablakot, ami beszívja és elnyeli a szépre, a távoli népek kultúrájára kíváncsi embert.

A cikket itt tudod továbbolvasni!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Maci-ház luxuskivitelben

Hirtelen elhatározással január elejére, a kis unokahúgom születésnapjára módosítottam a maciház átadást. Egyszerűen azért, hogy láthassam, mit szól hozzá. Remek...

Mit tegyünk a madáretetőbe?

Szereted tavasszal és nyáron nézni és hallgatni, amit repkednek, csivitelnek a madarak? Akkor most gondoskodj róluk, amikor nem találnak élelmet!...

Close