Családháló

Kezdőoldal Otthon és trend Lehet, hogy eddig rosszul porszívóztál? Nem mindegy, hogyan csinálod

Lehet, hogy eddig rosszul porszívóztál? Nem mindegy, hogyan csinálod

A porszívózás a házimunkák legunalmasabbika, a szükséges rossz, amin mindenki minél hamarabb túl akar esni. A nagy kapkodásban pedig előfordulhat, hogy teljesen rosszul csináljuk a dolgot, következzen hat baki, amit valószínűleg mindannyian elkövettünk már.

FemCafé,

Kétirányú munka

Ha szőnyegről van szó, a porszívózást a legtöbben szálirányba végzik, ami csak félig jó megoldás. Ha a szálak közül is ki akarjuk szedni a koszt és a port, akkor minden irányban végig kell húznunk a porszívó fejét és csak a befejező lépésnél kell lesimítanunk a kócos szálakat.

A porzsák állapota

A porzsákos porszívók teljesítménye nem olyan jó, ha a zsák legalább félig tele van. A porzsákot a lehető leggyakrabban ürítsük, hisz így nem csak a porszívó teljesítménye lesz jobb, de a porallergia kockázatát is csökkenthetjük.

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Nem mindegy hogyan vagy felöltözve ha egy újszülöttel találkozol?

Történt a közelmúltban, hogy egy 18 éves lány gyermeknek adott életet Ohioban. Amit a csöppség nagybátyja tett, megemelteti velünk a...

Színház a nappaliban

Nemrég egy családi összejövetelen voltunk, előre szóltak, hogy meglepetés vendégek is lesznek. Már javában zajlott a beszélgetés, eszem-iszom, amikor megérkeztek...

Close