Családháló

Kezdőoldal Színek 8 titok Katalin hercegné életéből – Ezeket csak nagyon kevesen tudják róla

8 titok Katalin hercegné életéből – Ezeket csak nagyon kevesen tudják róla

Mindannyiunk kedvenc hercegnéje mindig tud újat mutatni. Katalin nevéhez számtalan érdekes és meglepő hobbi, sosem hallott anekdota fűződik: Te mindegyiket ismered?

FemCafé,

Katalin hercegné Jordániában élt

Annak ellenére, hogy középosztálybeli brit neveltetésben részesítették szülei, Katalin nem mindig élt Angliában. Amikor két éves volt, édesapja munkája miatt a családnak két és fél évre a jordániai Ammánba kellett költöznie. Katalin ott kezdett bölcsibe járni.

A sportok hercegnéje

Köztudott, hogy a hercegné él-hal a sportokért, mint a síelés, vitorlázás vagy a tenisz. Azt azonban kevesen tudják, hogy ő állította fel a magasugrás-rekordot általános iskolájában, amelyet azóta sem sikerült senkinek megdöntenie.

Nem ismeretlen számára a kifutó sem

Katalin és Vilmos herceg az egyetem ideje alatt ismerték meg egymást, mindketten ugyanabban az épületben is laktak. Vilmos herceg egyszer még 200 fontot (nagyjából 72000 Ft) is fizetett azért, hogy megcsodálhassa jövendőbelijét, ahogy egy jótékonysági divatbemutató kifutóján lejt végig.

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Vilmos herceg: “Az apaság megváltoztatott”

A brit hercegi pár, Vilmos és Katalin hatalmas népszerűségnek örvend, különösen azóta, hogy gyermekeik születtek. Vilmos herceg beszél az apaságról.

Legyen olyan tökéletes a házasságod, mint a hercegi párnak

Katalinról és Vilmosról minden képen sugárzik a boldogság, talán nem is csoda, hogy őket választotta a Daily mail a világ...

Close