Családháló

Kezdőoldal Színek Amiért (mégis) szeretjük a Valentin-napot

Amiért (mégis) szeretjük a Valentin-napot

Igen, tudjuk. Rózsaszín, meg piros, meg csöpögős, meg külföldről importált. És minden tele van szívecskével, és ne már, hogy most akkor szerelem van a levegőben, amikor az csak szmog… de azért a Valentin napot mégis lehet szeretni!

Írta: Családháló,

Fontos tudatosítanunk, hogy ez a nap nem kizárólag a szerelmeseké és a  szerelemé, hanem a szereteté is! Bárkit megajándékozhatsz egy csokival, egy öleléssel, egy apró figyelmességgel, aki fontos neked! A gyerekedet, a szüleidet, a testvéredet, a barátaidat is! Ha nincs párod, ne keseredj el! Olyan sok ember van a világon, akit szerethetsz!

Hogy külföldi ünnep? Igen. És mi pont azt csinálunk vele, amit csak szeretnénk. A nekünk nem tetsző részeket szépen elhagyjuk, és úgy alakítjuk személyessé, ahogy akarjuk.

Ajándékozni, adni öröm. Ezt megtapasztaljuk karácsonykor, születés- és névnapokon. Ugye, milyen jó látni, amikor a másik embernek örömet szerzünk és mosolyt csalunk az arcára? Hát, akkor nem teljesen mindegy, hogy milyen dátumot írunk? De ha már annyira erőltetik ezt a február 14-ét, miért ne adnánk valamit önmagunkból?

Szóval a lényeg, hogy ne azon rugózzunk, ami NEM tetszik ebben az ünnepben, hanem arra figyeljünk, hogy újabb esélyt kaptunk arra, hogy megmutassuk, kik fontosak igazán az életünkben! Ti kinek okoztatok ma már örömet?

 

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Írd alá Te is a petíciót, hogy házasság kizárólag férfi és nő között jöhessen létre!

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) kiáll az Anya, apa, gyerekek elnevezésű európai polgári kezdeményezés mellett. Harrach Péter, a párt frakcióvezetője és...

Close