Családháló

Kezdőoldal Színek Az egész internet a magyar fiú zseniális önéletrajzát olvassa!

Az egész internet a magyar fiú zseniális önéletrajzát olvassa!

Budavölgyi Bálint nem bízta a véletlenre, amikor beadta önéletrajzát egy nagy céghez. A 25 éves web-programozó fotót is mellékelt zseniális szövegéhez, amelyen Albert Einstein, a “dédi” ölében ül!

Családháló,

“Budavölgyi Bálint vagyok, 25 éves nagykanizsai junior web-programozó. Körülbelül fél éve szerettem bele a programozásba, azóta kódolva kelek és fekszem. Szerencsére ezalatt az idő alatt sikerült szereznem 37 év releváns munkatapasztalatot, és megtanultam tömérdek hasznos, és izgalmas tényt. Tudta Ön például, hogy ha az önéletrajz tartalmaz legalább egy családi fotót, az 100%-kal növeli a jelentkező esélyét az állás megszerzésére? (Ígérem, hogy ennek eleget teszek az oldal közepe felé!)”

“Kedvenc időtöltéseim közé tartozik a szóló tandem kerékpározás és a húrelméleten való morfondírozás mellett, a zenélés. Játszom többek között gitáron, mandolinon és tenor banjon, mindemellett páratlan énekhanggal rendelkezem, melyről videóbizonyítékom is van.”

“Ha mindez még mindig nem lenne elég, széleskörű online marketing és SEO ismeretekkel rendelkezem. Hadd dörgöljek az orra alá néhány kifejezést a sok közül, melyeket betéve tudok: CTR, Backlink, Affiliate Marketing, Bounce Rate, CFA” – írja.

Szakmai készségei közé tartozik az object orientált mélázás, a számológép kezelés, az IT viccek ismerete és a kávéfőzés is .

Az önéletrajz folytatásáért KATT IDE!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Önéletrajzot írni mindenki tud! – 3. rész

Egy jó önéletrajz lényegi része a szakmai tapasztalat leírása. Mégis ez az a rész, ami a legtöbb önéletrajzban, amit elolvasok,...

Önéletrajzot írni mindenki tud! – 2. rész

Legalábbis mindenki azt gondolja, hogy tud. Gyakorló HR vezetőként sajnos azt kell, hogy mondjam, ez nem igaz. Valamilyent bizonyára mindenki...

Close