Családháló

Kezdőoldal Színek Így tombol egy nyitott, haladó szellemű, elfogadó abortuszpárti fickó

Így tombol egy nyitott, haladó szellemű, elfogadó abortuszpárti fickó

Szánalmas, amint ez a fiatal férfi – mint akinek valami tényleg megpattant ott belül – elkezdi felborogatni az életpárti demonstrálók tábláit. Vajon mi van az ő fejében? Vagy mi nincs?

Családháló,

Iskolapéldája annak az alábbi tombolás, hogy milyen fájdalmas lehet szembesülni az igazsággal, ha valakit ez igazán mélyen megérint. Ha csak nem értene egyet velük, simán elmenne mellettük. De valamiért mégis ilyen heves érzéseket váltott ki belőle:

Ha úgy érzed segítségre szorulsz

Amennyiben te vagy valaki a környezetedből abortuszon gondolkozik és segítenél neki ezt elkerülni, vagy te magad keresel kapaszkodót, nézd meg ezt a 2 honlapot (valsagterhesseg.hu és abortusz.hu), ahol infókat kapsz, és akár telefonon is beszélhetsz igazi segítőkkel!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
40 éves anyuka lettem – és többé ezek a dolgok nem érdekelnek!

Néhány hete én is beléptem abba a bizonyos negyedik X-be. Sokan rettegnek ettől a fordulóponttól az életükben, én viszont úgy...

Új gyermekvasutasokat avattak Hűvösvölgyben

Százhatvan gyermekvasutas tett ünnepélyes fogadalmat szombaton a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút hagyományos éves gyermekvasutas avató ünnepségén. Az utazóközönség számára pedig...

Close