Családháló

Kezdőoldal Színek Kétségbeesett anyja kidobta a kislányt az égő ház ablakán – az egyik szomszédjuk elkapta

Kétségbeesett anyja kidobta a kislányt az égő ház ablakán – az egyik szomszédjuk elkapta

A londoni Grenfell Tower 24 emeletes toronyház szerdára virradóra égett porig, több mint 100 életet követelve. Egy négyéves kislány hihetetlen megmentéséről több szemtanú is beszámolt.

via,

A kislányt a negyedik emeletről dobta le az édesanyja, és egyik lakótársuk – egy fiatal férfi, akit csak Patként emlegetnek a tanúk – elkapta “mint egy rögbilabdát”.

A képen jobbra Pat, ölében a négyéves kislánnyal

 

Egy lakó, a húszéves Kadelia Woods így mesélte el az esetet:

“Az anya törölközőbe csavarta a kislány fejét, kitartotta az ablakon, és segítségért kiáltozott. A tűz egyre terjedt. Éjjel 2 óra volt, a lakásuk tele volt füsttel.

Pat odakiáltott neki: ‘Dobd le, elkapom!’ De az anya azt mondta rá: ‘Nem, nem bírom!’ Pat biztatta, és az anya végül ledobta a kislányt. Pat úgy kapta el, mint egy rögbilabdát, és a mellére szorította.”

A kislány édesanyja – eddig úgy tűnik – sajnos életét vesztette a tűzben.

Fotók és forrás: dailymail

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Utolsó pillanatban kapta el a török férfi az épületről lezuhanó kislányt

Sanliurfa városában egy kétéves kislány egy első emeleti lakás teraszán csüngött percekig, de szerencsére egy helyi étteremtulajdonos, Mehmet Tappik és...

Óriási mell egy háztetőn – Londonban így kampányolnak a szabad szoptatásért!

Ha valaki mostanában Londonban járt, döbbenetes dologra lehetett figyelmes a brit főváros Shoredicth nevű részén. Mivel az Egyesült Királyságban március...

Close