Családháló

Kezdőoldal Színek Orbán Viktor alig fér az unokájához

Orbán Viktor alig fér az unokájához

A miniszterelnök a Lokál kérdésére válaszolva elmondta: még sosem pelenkázta az unokáját, mert a család hölgytagjai minden feladatot ellátnak a kis Alíz körül.

Írta: Csontos Dóra,

A miniszterelnök a Lokál kérdésére válaszolva elmondta: még sosem pelenkázta az unokáját, mert a család hölgytagjai minden feladatot ellátnak a kis Alíz körül.


Orbán Viktor imádja a lányunokáját, ehhez kétség nem fér. Mint mondja, igyekszik úgy alakítani a hétköznapjait, hogy minél többet tudjon a kis csöppség közelében lenni. „Anikó lelkes nagymama. Alízt gyakran áthozzák, van egy csendes kertünk, jól érzi itt magát. Igyekszem én is úgy alakítani a napom, hogy amennyire a munkám engedi, otthon legyek. Örülök, hogy újra van kisbaba a háznál.”

A miniszterelnök azt is elárulta, Ráhel még a kórházba menet felhívta édesapját, hogy elmondja beindult a szülés. Onnantól a családjával végig forró dróton követte az eseményeket, majd a veje, Tiborcz István jelentette a hírt, miszerint megszületett a család első unokája.

Orbán kérdésre válaszolva elmondta: Unokája nem változtatta meg a migrációs válsághoz való hozzáállását. Ugyanúgy szeretné biztonságban tudni a családját. Éppen ezért tartja fontosnak, hogy az emberek NEMMEL szavazzanak a vasárnapi népszavazáson. „Nekem is a családom a legfontosabb, az ő nyugalmuk, biztonságuk, egészségük, boldogulásuk. Magyarország az egyetlen hely, ahol otthon lehetünk, ők is, én is, ezt kell megvédeni, itt kell biztonságossá, derűssé, barátságossá tenni az életet. (…) Magyarország és Európa jövője a tét. Tőlünk nyugatra láthatjuk, mi történik, ha az emberek megkérdezése nélkül döntenek ilyen horderejű kérdésben. Ott már azt mondják: szeretnék visszaforgatni az idő kerekét. Mi ne kövessünk el olyan hibát, amit nem lehet kijavítani. Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét.”

(via)

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Miért unják az iskolát a tinik?

A válasz összetett, de valahol a hormonokban és a megnövekedett elvárásokban rejlik.

Close