Szaloncukorteszt: ellenségeinknek sem kívánjuk

Ahogyan az már lenni szokott, idén is kipróbáltuk, mit tudnak a szaloncukrok, hogy önnek egyszerűbb dolga legyen, melyiket aggatja a karácsonyfára. Ja persze, aggatni bármelyiket lehet íztől függetlenül, mi viszont azt is megmondjuk, melyik az, amelyik nem csak dísznek jó.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
életmód
2013. december 14. Szaurella

Ahogyan az már lenni szokott, idén is kipróbáltuk, mit tudnak a szaloncukrok, hogy önnek egyszerűbb dolga legyen, melyiket aggatja a karácsonyfára. Ja persze, aggatni bármelyiket lehet íztől függetlenül, mi viszont azt is megmondjuk, melyik az, amelyik nem csak dísznek jó.


Mivel az elmúlt években a marcipános és zselés szaloncukrokat már végigkóstoltuk, sőt azt is megmutattuk, hogyan készítsen házilag marcipánost, meg diómarcipánost és ropogós mogyorós tejcsokisat. Az idei koncepció az volt: csokis töltelékűeket tesztelünk.

Sajnos ez az elképzelés már az első boltban szertefoszlott, ugyanis olyan kevés “csak” csokis ízesítésű cukrot kapni (nem is értjük miért), hogy egy kicsit változtatnunk kellett az eredeti ötleten. Így kapott helyet a kóstolón, rumos-csokis, a rumos-kakós, a marcipános-csokis és sima csokis töltelékű szaloncukor. Egy kakukktojás is volt, a Tesco méregdrága saját márkás: Tesco Finest szilvakrémmel töltött marcipános szaloncukrát is kipróbáltuk.