Adventi last minute

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. december 05. szerkesztő

Nagyon váratlanul ért Advent első vasárnapja, se koszorú, se naptár nincs még. A lila és rózsaszín gyertyákat be se szereztem, fenyőág sincs, még a kertben sem. Pedig megfogadtam, hogy idén normális koszorúnk lesz, nem úgy, mint tavaly. 

Folytatás…

Ragasztó pisztolyt is vettem még októberben. Persze elmaradt minden és én azon gondolkozom, hogy idén is nemnormális koszorúnk lesz, mint tavaly volt. 

Megmutatom az milyen volt 🙂

4 db egyforma méretű bébiételes üveget rátettem egy szép kék üvegtálcára, beletettem egy-egy  db teamécsest, rátettem egy-egy szép és kisebb méretű fenyőtobozt, az üvegek szájához pedig három lila és egy rózsaszín szalagot kötöttem szimbolizálva a bűnbánat és az örvendezés színét. Amikor a gyertyákat meggyújtottuk, akkor a tobozt nem tettem vissza, nehogy felgyulladjon. Tudom, nagyon sk, nagyon low-cost és fapados megoldás, de tavaly egy 8 hónapos mellett csak erre maradt időm. Viszont nekem a szívemhez nőtt, tetszett, úgyhogy lehet, hogy megcsinálom újra. 

Nálatok milyen a koszorú? (ötleteket gyűjtök…)

Az adventi naptár pedig ez alapján fog készülni.

Nem vagyok híve a mindennapi ajándékozásnak Adventkor, gyümölcs esetleg pici csoki, szaloncukor belefér. Gyümölcsöt minden nap eszünk, a csokit Flóra meg nem szereti. Ez a jópofa megoldás azért tetszik, mert így olyan, mintha vágnánk a centit Jézus Krisztus születésére várva. És tényleg…

 

Áldott adventi készülődést és várakozást kívánok, kedves Olvasóm!

 

Kapcsolódó bejegyzés:

Üres bébiételes üvegek új élete

 

A Cumi&Rúzs blog ott van a Facebookon is! Klikkelj ide és lájkold az anya-baba ötletekért és inspirációkért!