Cumi & Rúzs

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 30. szerkesztő

Nevet és minimális új arculatot adtam a blognak. Cumi & Rúzs. Anya & Nő. A címmel arra a kettősségre szeretnék utalni, ami egy nőben kialakul, amikor anyává lesz. Megfelelni az anyai szerepnek, megtalálni a saját anya-stílust és megfelelni a megannyi női alteregónak. 

Folytatás

 

Nevet és minimális új arculatot adtam a blognak. Cumi & Rúzs. Anya & Nő. A címmel arra a kettősségre szeretnék utalni, ami egy nőben kialakul, amikor anyává lesz. Megfelelni az anyai szerepnek, megtalálni a saját anya-stílust és megfelelni a megannyi női alteregónak: feleség/barátnő/társ, háziasszony, teljes értékű munkaerő. Bonyolult feladat ez a mai modern világunkban. Tudom, hogy nagyanyáink sokkal egyszerűbben fogták fel ezeket a dolgokat és nem kattogtak azon, hogyan tudnak jó nők maradni a gyerekek mellett. Mi egy másik mában élünk, mindent túlbonyolítunk, facebookozunk, virtuális barátságokat kötünk és az internet az elsődleges hírforrásunk.

Ebben a baba-mama-életmód blogban továbbra is próbálom szolgáltatni azokat az anyai és női felfedezéseket, amelyek nekem segítenek és remélem könnyebbé teszik a Ti életeteket is a mindennapi zsonglőrködésben, mint Anya & Nő.

Elkészült a blog Facebookos profiloldala is, ha tetszik, lájkold: http://www.facebook.com/cumiesruzs

Követhetsz Twitteren is: https://twitter.com/#!/Iziblogja