EB gyorstalpaló nőknek

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 08. szerkesztő

Ma este kezdődik a foci EB, szűzies életformára kárhoztatva egy hónapig több millió feleséget, barátnőt. Legalább nem kell addig szőrteleníteni… csakhogy az előnyös oldalát is nézzük a dolognak.

Folytatás…

Én szeretem a focit, tv-ben nézni és meccsre járni is szoktam, de bevallom sok fogalmam nincs róla. Például régebben azt hittem, hogy a Schalke csapatból négy darab van, de kiderült, hogy ez a neve: FC Schalke 04. Mivel szeretnék a következő hónapban azért minimális családi életet élni, például beszélgetni, így kiműveltem magam a témában (amolyan női szinten, persze). Ebben segítségemre volt a Nemzeti Sport magazin EB különkiadása, ami remekül összefoglalja a tudnivalókat a csoport összeállításokról, a válogatott keretekről, bennfentes focipletykákról és elég sok szép, hím díszpéldány képe is van benne. Tisztára megéri.

Valójában ez a bejegyzés egy olvasmányajánló azoknak, akik minimális szinten érdeklődnek a foci iránt és van bennük buzgalom, hogy átnézzenek egy újságot, csakhogy a pasijuk kedvében járjanak. Úgyhogy hajrá, nézzétek együtt a meccseket, ez is családi program, és úgy tényleg élvezetesebb, hogy tudod, hogy ki az a Neuer és ki az az Arshavin!

 

 

Kövesd a blogot a Facebookon is: http://www.facebook.com/cumiesruzs

Kövesd a blogot a Twitteren is: https://twitter.com/#!/Iziblogja