Helyzetjelentés

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 24. szerkesztő

Hosszú hallgatás után újra jelentkezem a blogon. Sok (számomra) érdekes témát gyűjtöttem össze az elmúlt hetekben. Inspirálódtam a nyaralás alatt és a négy fal között is. Sok új ötlet és terv született az agyamban. Szépen sorban hozom majd mindet.

Folytatás…

Az elmúlt másfél hónapban rengeteg minden történ és változott, alig tudom követni az eseményeket. Főleg Flóra variál mindig, de egy munkahelyváltás (férj) is borzolta a kedélyeket. Én letudtam a doktori képzést, ami azt jelenti, hogy sokat kell gondolkodnom, hogy milyen időzítésben indítsam meg a doktori fokozat megszerzéséhez az eljárást. A neheze még hátra van: a szigorlat, a disszertáció megírása és a védés, ja és egy nyelvvizsga. Az is kiderült, hogy január 15-én vissza kell mennem dolgozni. Bölcsikeresés, jó adag gyomorideg (előre), sok-sok változás. Ezzel párhuzamosan szívet melengető dolgok is történtek. Flóra úgy döntött, hogy 4 hónapnyi mászás után hajlandó felegyenesedni. Egy hete elkezdett lépkedni. Nagy dolog ez, mert sok-sok gyógytorna van a hátunk mögött lemaradt mozgásfejlődés miatt. Azért megnyugtató, hogy minden rendben van nála. Minden nap mond valami új szót, például minden ka-val kezdődő dolog kaka. 

Lehetőséget kaptam, hogy egy-egy érdekesebb írásom a Szeretlek Magyarország internetes portálon is megjelenjen. A különleges eperdzsemekről szóló poszt már ki is ment. Nézzétek meg itt!

A blog facebookos profiloldalán hamarosan elérjük a 100 lájkolót, ha ez megtörténik, akkor valami izgalmas meglepetéssel jövök.

Addig is, szép nyarat!