“Lapzsemle” tőlem

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. április 03. szerkesztő

Receptet írni mindig jó, legyen szó elektronikus vagy hagyományos megjelenésről. Két kiadványt ajánlok a figyelmetekbe, amelyekben az én ételeim is szerepelnek. Forgassátok őket nagy haszonnal!

Fahéj

Még a várva várt Good Foodnál is van újabb gasztromagazin a piacon, és ez a Fahéj. A gasztrodesign lap nagyszerű recepteket és ötleteket kínál nektek 100 oldalon. Jó minőségű kiadvány, stílusa a neves külföldi gasztrolapokéra hajaz. A negyedévente megjelenő magazin az első visszajelzések alapján egyöntetűen sikert aratott. Tőlem egészséges, gyerekeknek való ételek receptjeit találjátok benne a 94-95. oldalon. Nevezetesen: répás szendvicskrémet, citromos-mazsolás muffint, paradicsomos-sajtos tonhalfasírtot, mediterrán salátával.  Ára: 795 Ft

Fahéj a FB-on: www.facebook.com/fahejmagazin

 

Erdélyi Konyha: Tavaszi Bőségtál

Tavaly húsvétra jelent meg az Erdélyi Konyha gondozásában a Tavaszi bőségtál című keménytáblás könyvecske. 2011-ben csak Romániában lehetett kapni, idén azonban a magyar piacon is megjelent. A mostani széria új nyomás. A színes kiadvány hagyományos, újragondolt és modern húsvéti, tavaszi recepteket tartalmaz. Szerzői az egykori és a jelenlegi Erdélyi Konyha csapata, valamint erdélyi és hazai gasztrobloggerek. Tőlem az alábbi ételeket találjátok benne: 35. oldalon a bárányos, fürtojásos spenótleves, 58. oldalon a napraforgómagos pangasiusfilé, rukkolával, a 64. oldalon a spenótos-tonhalas tagliatelle, a 67. oldalon a vörösboros báránysült, jázminrizzsel, a 110. oldalon görögös bárányszendvics, és az 59. oldalon a sült hal diós-fokhagymás sörbundában, paradicsommártással.  Ára: 990 Ft