Pénteki linkajánló 4.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 18. szerkesztő

 

Nehéz idők járnak a Galaxisra, mert Leia hercegnő anya három tanulmányt adott le a héten. Han Solo meg elutazott, így egyedül maradt a munka-háztartás-baba háromszög menedzselésével. Három hete csak arra volt ideje, hogy a leveleit megnézze, így most pótolja a múlt heti és az eheti pénteki linkajánlót (vasárnap).

Folytatás…

Nem tudatosan, de követtem Massimiliano Gori atya nagyböjti felhívását, aki Facebook böjtöt hirdetett a híveknek. A munkáim leadása után is folytatni kellene…

…de persze nem sikerült. Ha már Facebook (aztán befejezem), akkor ajánlom figyelmetekbe a Cumi&Rúzs oldalát, ahol átváltottam az új timeline-ra. Nekem tetszik ez az új dizájn. Nézzétek meg, és ha tetszik lájkoljátok vagy írjatok üzenetet!

Nem, mégsem fejezem be. Útjára indítottunk egy Facebook csoportot, ahol a hegyvidéki (Bp. 12. kerület) családok virtuális gyülekezőhelyét szeretnénk megvalósítani. Ha anyuka vagy apuka vagy pici, kicsi, nagy gyerekkel és a Hegyvidéken élsz, akkor itt a helyed! A csoport neve: Hegyvidéki családos csoport

Egy hasznos programra hívnám fel az iskola előtt álló gyerekek szüleinek figyelmét! Iskolára felkészítő nap felnőtteknek és gyerekeknek.

Cuki horgolt tavaszi sapka (szezonja van!) Tündétől, lépésről-lépésre. Csinálhatna nekem is egyet, annyira tetszik.

Leteszteltük a felújított Margit-hidat és a szigeti átjárót. Akadálymentesen lehet közlekedni, lépcsőzés és babakocsi cipelés nélkül. Nyilatkoztam a TV2-nek és benne is voltunk a híradóban. A Margit-híd rendben van, de oda eljutni rémálom. Kipróbáltam a bkvzást a babakocsinkkal és tragikomédia volt. A buszra nem tudtam feltenni és levenni sem, pedig nem egy nehéz jószág, csak én vagyok eltunyulva. Mindenhova alacsonypadlós járművek kellenének. A Családháló és a BKK a Ti ötleteiteket is várja. Csak győzzék megvalósítani.

Mivel az internet böjtöm miatt elég egyoldalúra sikerült a linkajánló, ezért kérlek titeket, hogy a hozzászólásokban nyugodtan osszátok meg azokat a linkeket, amikbe belebotlotok, és egy anyukát érdekelhetnek. Köszi.

 

 

Itt követheted a blogot a Facebookon: http://www.facebook.com/cumiesruzs

Itt követheted a blogot Twitteren: https://twitter.com/#!/Iziblogja