Pénteki linkajánló

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 17. szerkesztő

Útjára indítom a Pénteki linkajánló című rovatot a blogon. Ennek keretén belül (terveim szerint) minden pénteken egy csokorra való linket gyűjtök össze Nektek baba, mama, szépség, egészség, főzés, játékok, környezettudatos élet és minden olyan témában, ami szembejön velem a neten és úgy gondolom, érdekelhet Titeket.

Folytatás…

Szépségprogram indul az Urban:Eve blogon, elfoglalt, dolgozó, elhavazódott anyukáknak tökéletes, mert lépésről-lépésre vezet be az otthoni szépségápolás rejtelmeibe. Itt az első rész,a képen Lobelt Ledfolddal. (Urban:Eve)

Angry birds rajongóknak nagy kedvence lehet ez a kiürült konzervdobozokból készített játék. Hideg időben tökéletes benti szórakozás. (magyar nyelvű leírás: Instantlife

A hétfői ebédem volt: kuszkuszsaláta. Nem ilyen időben ideális étel, az tény, de tavaszhiányom van (recept angolul). (Good Food) 

Bagolyőrület van a világban. Itt egy bejegyzés arról, hogyan lehet baglyos könyök/térdvédőt varrni a kölykök ruhájára (útmutató angolul) (The DIY mommy) 

Inspiráló pocakfotó sorozat, heti lebontásban. Ha megjött a kedvetek, akkor jelentkezzetek a Moment játékára, melyben kismama fotózást lehet nyerni. 

És még egy a kismamáknak: hogyan varrj egy régi farmerből és pólóból kismama szoknyát? (Homemade by Jill)

Még több ötletet és hozzá a hivatkozást a blog facebookos profiloldalán is találtok: http://www.facebook.com/cumiesruzs