Családháló

Kezdőoldal CSH-infók Ezek a legtutibb rejtekhelyek az ajándékoknak

Ezek a legtutibb rejtekhelyek az ajándékoknak

Megvette már a karácsonyi ajándékot a gyereknek? És megkönnyebbült, hogy túl van a készülődés legrizikósabb részén? Rossz hírünk van: a neheze még csak most kezdődik. A Daily Mail szerint három gyerekből kettő megpróbálja megtalálni az elrejtett karácsonyi ajándékokat, és ez negyedüknek sikerül is. Szóval felkészülni, vigyázz, kezdődik a verseny, hogy ki az ügyesebb!

Dívány,

Megvette már a karácsonyi ajándékot a gyereknek? És megkönnyebbült, hogy túl van a készülődés legrizikósabb részén? Rossz hírünk van: a neheze még csak most kezdődik. A Daily Mail szerint három gyerekből kettő megpróbálja megtalálni az elrejtett karácsonyi ajándékokat, és ez negyedüknek sikerül is. Szóval felkészülni, vigyázz, kezdődik a verseny, hogy ki az ügyesebb!

images

A felmérésből az is kiderült, hogy a legtöbb szülő döbbenetesen amatőr a kérdésben, mintha sosem lett volna gyerek, és olyan rejtekhelyeket talál ki, amiket fel sem sorolok, nehogy elaludjak itt az unalomtól írás közben. Szekrény teteje, ágy alatt, tényleg nem folytatom, ugye megértik. Könyörgöm, használják a fantáziájukat, és óvják meg a nagy műgonddal kiválasztott ajándékaikat az idő előtti lelepleződéstől! Mivel ez nekünk is szívügyünk, adunk is néhány ötletet a Cafemom.com segítségével, amiket mintegy inspirációként használhatnak, lefordíthatják a saját lakásuk sajátosságaira, továbbgondolhatják és hozzátehetik a saját szuper elképzeléseiket. Én is azt tettem.

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Így zajlik a Mikulások kiképzése

Kéményben mászás, ismerkedés a rénszarvassal, puttyonycipelés hóviharban - mindez hozzátartozik a Mikulásképzéshez. Legalábbis, ha egy amerikai katonai bázison történik mindez....

Close