Családháló

Kezdőoldal CSH-infók Menüt és női magazinokat minden gyerekbarát kávézóba!

Menüt és női magazinokat minden gyerekbarát kávézóba!

Pénteken korán végeztem a melóban, gyorsan felpattantam a 4-es 6-osra, hogy egy új helyett felfedezzek és megigyam a munkahetet lezáró jól megérdemelt kávémat. A bkvzó közönség “krémjét” sorsolták ki nekem mára. A néhány megálló alatt szerencsém volt idegeskedő utastól kezdve a “neveljük mások gyerekét” típushoz is.

Írta: Családháló,

Végre leszálltam a Jászain, és elindultam a 13. kerület kedvenc utcáján. A hatalmas fák árnyékában az éttermek teraszain a kései ebédelők tisztes hada vígan kanalazgatta levesét, vagy épp szürcsölgette délutáni kávéját.

A Briós ajtajában hatalmas betűkkel hirdetik: van ebédmenü! Azonnal átvillant az agyamon, hogy mi lenne, ha egy kávé helyett inkább a banános almakrémlevest választanám. Először persze áhítozva végignéztem a süteményes kínálatot. Van csokis, túrós és pudingos torta, mindegyiken különböző gyümölcs ékeskedik (egy szelet 800-900 ft).

Gyorsan lebeszéltem magamat a ínycsiklandó kalóriabombáról és maradt az ebédmenü (1400 ft) levese (570 ft) – szerencsére lehet bontva kérni -.

Körbenéztem a galérián, de mivel szeretném élvezni a nyár minden pillanatát, inkább a teraszon ültem le. Elég nagy, kb 10 asztal is elfér rajta. (A járda felőli oldaltól babakocsi gond nélkül odatolható). Van etetőszék is.

Az almakrémleves olyan laktató volt, hogy a kávéról így végleg lemondtam. A kiszolgálás teljesen rendben volt, kedves és közvetlen. Még az ebédidős pörgés mellett is volt egy-két jó szavuk minden vendéghez. A kisgyerekes vendégekre is nagyon jól reagáltak.

A cikk még nem ért véget. Folytatás a Heti 1 Kávé blogon.

Hozzászólások

hozzászólás

Ez is érdekelhet!
Read previous post:
Itt senkit nem zavar, ha gyerekek tipegnek a vendégek lábai között

Ha az Amélie csodálatos élete Magyarországon játszódna, tuti ez a kávézó lenne a csaj kedvence.

Close