Akkor inkább szőrös lesz a lábam

Ha nem állandó használatra szánjuk, simán megéri eldobható női borotvát venni - derült ki, amikor megnéztük, milyen olcsó cuccokat kínálnak nekünk a hiperek. Most, hogy lassan megint villannak a női lábak, megnéztük, mit tudnak a férfiaknak szánt darabok. Már csak azért is,mert kommentelőink annak idején azt jelezték, átmeneti megoldásként ezek sokkal jobbak.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 15. szabo.daniel

Ha nem állandó használatra szánjuk, simán megéri eldobható női borotvát venni – derült ki, amikor megnéztük, milyen olcsó cuccokat kínálnak nekünk a hiperek. Most, hogy lassan megint villannak a női lábak, megnéztük, mit tudnak a férfiaknak szánt darabok. Már csak azért is,mert kommentelőink annak idején azt jelezték, átmeneti megoldásként ezek sokkal jobbak.


Előre szólunk: nem, a férfi eldobható borotvák sem jobbak. Lábon teszteltük, mindet, annak ellenére hogy kevés kivételtől eltekintve mindre ráírták: nem szabad bőrrel érintkeznie. Néhány esetben megérte volna, akkor inkább maradjon szőrös az a láb.

Tesztünk alapján egyértelműen a Wilkinson a nyerő, ha eldobhatós borotvát keresünk. Erre jutottunk múltkor is, sőt, a jelek szerint ugyanez a termék győzött, csak most már nem olyan ronda.

A sorrend használhatósági szempontból: