Megelevenedő orosz kórházregény?

Lepukkant de szuper? Végre egy pozitív kórházfigyelés az Üllői útról, a szovjet regények és a 21. századi Európa találkozásánál.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 07. czefernek.lena

Lepukkant de szuper? Végre egy pozitív kórházfigyelés az Üllői útról, a szovjet regények és a 21. századi Európa találkozásánál.


Panni előzetes várakozásai ellenére egy csomó jó tapasztalattal távozott a SOTE 2-ről, bár azt azért megjegyezte, vannak részek, ahol a csillogó technika tényleg találkozik a szovjet kémregényekkel.

A kórház neve:

SOTE II. Női Klinika

Mikor szültél itt?

2012. január

Általános tapasztalat

Sok rosszat hallottunk, ám nagyon kellemesen csalódtunk. A szülész-nőgyógyászom ide
tartozott, akihez ragaszkodtam, tehát a személyt választottuk, nem a kórházat. Hosszú otthoni vajúdás után gyors és sima szülés következett, majd néhány nyugodt nap egyágyas szobában, amire csak a baba sárgasága miatti plusz egy nap vetett árnyékot, de utólag örülünk, hogy időben észrevették és kezelték a problémát. A kórházi személyzet egytől-egyig segítőkész és szakszerű volt.

Terhesgondozás

Részben a kórházba jártunk, részben a választott orvos magánrendelőjébe. Az UH-ok és CTG-k a kórházban zajlottak. Az UH-okról csak jót mondhatok: férj is jöhet, mindig más orvos végezte, de egyformán kedvesek, normálisak voltak, olykor fotót is kaptunk kinyomtatva a babáról, és talán egyszer kellett pár percnél többet várni, akkor sem vészesen hosszan. Igaz, hallottuk, volt, aki sokat várt, de nem derült ki számunkra, nekik is volt-e előre időpontjuk.