Családháló-esemény: ötpárti vita a családvédelmi sarkalatosról

A Családháló csapata úgy gondolta, a Parlamentben frakcióval rendelkező pártok képviselőit meghívjuk, hogy egy mindenki számára nyitott rendezvényen ütköztessék véleményüket a családok védelméről szóló sarkalatos törvény tervezetével kapcsolatban. Mindenkit szeretettel várunk csütörtöki rendezvényünkre!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 09. Paulik András

Úgy gondoljuk, hogy nem kis esemény családjaink életében, hogy parlamenti vita keretében ütköztették álláspontjukat az országgyűlési képviselők a családok védelméről szóló törvényjavaslatról. Mindez azonban az Országház falai között történt, amely – televíziós közvetítés ide vagy oda – mégiscsak távolabb áll az egyszerű állampolgártól, mintha egy „civil” helyen-, testközelben értekeznének a honatyák/honanyák.


A Családháló csapata úgy gondolta, hogy ezért a Parlamentben frakcióval rendelkező pártok képviselőit meghívjuk, hogy egy mindenki számára nyitott rendezvényen ütköztessék véleményüket a tervezettel kapcsolatban előttünk, előttetek.

A beszélgetésen a Fidesztől Czunyiné Bertalan Judit, a KDNP-től Tarnai Richárd vesz részt, míg az LMP-től Ertsey Katalin, az MSZP-től Korózs Lajos érkezik, de jön még Vágó Sebestyén, a Jobbik szakpolitikusa is, hogy érveljenek igazuk mellett a kereszténydemokraták által beterjesztett javaslat kapcsán.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az alábbi koordináták mentén:

Időpont: 2011. december 15., csütörtök  18 óra
Helyszín: 1113 Budapest, Zsombolyai u. 6., TIT Stúdió

Az eseményre annak facebook-oldalán akár regisztrálhattok is!

A parlament elé benyújtott családvédelmi törvény szövegét itt olvashatjátok el!

A rendezvény tehát nyilvános és a belépés ingyenes.