Sárkányképzés, palacsintaverseny, citromerőmű – programajánló

Útra kel a citromerőmű, Szent György legyőzi a sárkányt és megválasztják a Palacsintakirályt is hétvégén. Olvassátok el programajánlónkat!  

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. április 26. Gyarmati Orsolya

Útra kel a citromerőmű, Szent György legyőzi a sárkányt és megválasztják a Palacsintakirályt is hétvégén. Olvassátok el programajánlónkat!


Útra kel a legnagyobb citrom erőmű

Április 27-én, szombaton Budapesten, a Campona üzletközpontban bárki megtudhatja, hogyan tud áramot termelni a citrom, milyen kémiai reakció zajlik le a szerkezetben, és részese lehet a rekord kísérletnek is. Emellett további érdekes bemutatókkal és programokkal is készülnek a szervezők, a szórakoztató fizika show mellett például a telekommunikáció alapelveit ismerhetjük meg közelebbről délután 14-től 18 óráig.

Több infó itt!

Bőröndmese

Április 27-én, szombaton délelőtt 11 órakor nézhetik meg a gyerekek a RaM Colosseumban a Bőröndmese című előadást.

Bogi iskolás kislány, de nem nagyon szeret suliba járni. Inkább csavarogna, énekelne, táncolna és világot látna. A hatalmas utazóbőrönd viszont már rettentően unja a sok utazgatást, ő nem menne sehova máshova, inkább járna iskolába… A produkció főszereplője a Megasztárból ismert Patai Anna.

Palacsintafesztivál Balatongyörök

Vasárnap rendezik meg másodszorra a balatongyöröki palacsintafesztivált, ahol a szerencsés győztes(ek) elnyerik a Györöki Palacsintás király és Palacsintás királynő címet. Természetesen a gyerekeket is végtelen számú programmal várják a szervezők!

További infó 

Ékszerkészítő nap az Iparművészeti Múzeumban

Különleges és izgalmas kerámia-kiállításokkal. műhelyekkel várja a felnőtteket és a gyerekeket is az Iparművészeti Múzeum április 27-én, vasárnap. A látogatók amintázástól, az ékszerkészítésig mindent kipróbálhatnak, de felfedezhetik az épület legtitkosabb részeit is.

Még több infó!

Szent György és a sárkány

Limonádé, mesekeksz és bábszínház – kell-e ennél több a boldogsághoz? Tárnok Marica bábművész várja a gyerekeket a Bethlen Téri Színházban április 28-án, vasárnap 10.00 órakor. Lesz még
vásári képmutogató, lovagi torna, házisárkány-képző anyukáknak, valamint hercegkisasszonyok kiképzése sárkányrablás esetére…

További infó!