Családháló

Kezdőoldal Háttér 3 módszer, hogy helyesen fogja a gyerek a ceruzát

3 módszer, hogy helyesen fogja a gyerek a ceruzát

Ha korán megtanulja jól fogni a ceruzát, nem fáj majd a keze és nem válik olvashatatlanná az írása. De minek ehhez zokni? És zsepi? Videóval mutatjuk.

Dívány,

Mivel a helytelen fogás tartósan akadályozhatja a gyerekek iskolai teljesítményét, érdemes minél előbb megtanítani nekik, hogyan fogják a ceruzát. Az Offspring által összegyűjtött módszerek segítségével gyorsan és időben megtanítható a helyes fogás és elkerülhető, hogy a hibás tartás miatt hamar elfáradjon, megfájduljon a gyerek keze, ahogy az is, hogy még saját maga számára is olvashatatlan legyen az írása.

A zoknis módszer

Csak egy zokni kell a dologhoz: vágj a lábujjak helyén két kisebb lyukat, egyet a hüvelykujjnak, egyet a mutatóujjnak. A lyukakon kikandikáló 2 ujj alatt elhelyezkedő ujjak automatikusan behajlanak majd, nem nagyon marad tehát más választása a zokniba bújtatott kezű gyermeknek, csak helyesen foghatja a ceruzát. Így néz ki a dolog:

A videó eléréséhez és a további módszerekhez kattints.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Boldogságtérkép: A házasok és több gyermeket nevelők boldogabbak

Elészült Magyarország 2018-as boldogságtérképe, amelyből kiderül, hogy a tavalyi évhez képest javuló tendencia mutatkozik, de még mindig van hova felzárkózni....

Close