Bontsd el a Gellért-hegyet!

A gyerekek újra iskolába járnak, jön a mókuskerék: reggeli, szendvicskészítés, italcsomagolás, tornacucc, stb. Ha olcsón és környezettudatosan akarsz pakolni, használd ezeket!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. szeptember 09. szabo.daniel

A gyerekek újra iskolába járnak, jön a mókuskerék: reggeli, szendvicskészítés, italcsomagolás, tornacucc, stb. Ha olcsón és környezettudatosan akarsz pakolni, használd ezeket!


Összehajtható zsebpalack
Magyarországon évente 1,4-1,6 milliárd darab, azaz a Gellért-hegy térfogatával körülbelül megegyező térfogatú PET palack kerül forgalomba.

E halom kisebbítéséért is teszel, ha nem kólásüvegben, hanem zsebpalackban
küldöd a gyerekkel az innivalót.

A palack praktikus, környezetbarát és kényelmes. Könnyen szállítható, hisz üres állapotban 1/3-ra összecsukható – akár zsebben is elfér! Könnyen mosható: a széles üvegszáj lehetővé teszi a könnyű tisztítást – akár mosogatógépben is! PET és BPA mentes: biztonságosan használhatod anélkül, hogy bármilyen egészségre ártalmas anyag kerülne az italba, vagy a környezetbe!

– Űrtartalom: 500 ml
– 1/3 méretre összecsukható.
– Széles nyak a könnyű tisztítás érdekében.
– Angliában készült.

A terméket itt vásárolhatod meg.

Hasonló megoldás a Vapur által gyártott újrafelhasználható vizespalack: rendkívül rugalmas, üresen egyszerűen össze lehet hajtani, lapítani így könnyen beleilleszkedik akár a táskába, akár a zsebekbe. Ha telve van, állítható, a tartalmát le is fagyaszthatod. Az oldalán lévő karabinerrel bárhová felhelyezheted. A Vapur oldalán lévő fehér csíkra írd rá a neved, így senkiével nem kevered össze.

Minden Vapur termék ultra erős, az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Hatósága által jóváhagyott, BPA mentes polimerből készül. A Vapurt mindennapi használatra és tisztításra tervezték: a belső felülete illat, íz és folyadéktaszító. A tisztításához egyszerűen csak tartsd a csap alá, öblítsd ki párszor és hagyd levegőzni.

A flexibilis Vapur közel 90 %-al kevesebb helyet foglal és kevesebb üzemanyagot használnak fel a szállításakor mint a hagyományos vizes palackoknál. A Vapur csomagolóanyaga a szélenergia felhasználásával és 100 % újrahasznosított papírból készül. A Vapur a bolygónk élővízzel összefüggő környezetét támogatja a 1% for the planet tagságán keresztül.

Térfogat: 0,47 liter
A terméket itt vásárolhatod meg.