Nemcsak autót ajándékozhatsz a fiadnak!

A kislányok könnyed eleganciával akasztják a kezükre a kicsike táskákat (vagy bármi táskának látszó tárgyat), a kisfiúk pedig mindenben slusszkulcsot látva börrögnek lelkesen. Néha kicsit misztikusnak tűnik, hogy ennyire genetikailag kódolt a viselkedés

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 08. szabo.daniel

A kislányok könnyed eleganciával akasztják a kezükre a kicsike táskákat (vagy bármi táskának látszó tárgyat), a kisfiúk pedig mindenben slusszkulcsot látva börrögnek lelkesen. Néha kicsit misztikusnak tűnik, hogy ennyire genetikailag kódolt a viselkedés.


A kislányoknak szánt konyhás összeállítás után nézzük, milyen játékoknak örülnek nagy valószínűséggel a kisfiúk. (Nagyjából a 0-3 éves korosztályt vettük most figyelembe.)

Autó, autó, autó
A kukásautó a világ legérdekesebb dolga. Narancssárga, nagy, felemeli a kicsike kukákat, és bebillenti a szemetet a kocsi gyomrába. Mágikus. Ez még a kislányokat is elbűvöli általában. A kisfiúk top favoritjai közé tartozik. Van olyan fiús anyuka barátnőm, akinél kedd reggel kötelező program a kukásautó követése. Lehet belőle kapni szép nagyokat, de az én egyik kedvencem a WOW Toys szelektív autója. Az ára húzós, de így karácsony előtt ki lehet fogni jó kis akciókat.

Fúr, farag, kalapál
Még ott a tojáshéj/pelenka a fenekén, de már csavarhúzóval mászkál. Ismerős? Ettől a kis fa szerelőpadtól én is teljesen elolvadtam. Lehet kalapálni, csavarni, tekergetni, nem csodálom, ha hosszan leköti a kis barkácsokat.

A pöttyös az igazi
Nem csalás, nem ámítás: a képen egy labda látható. Szép, pöttyös labda. De persze lehet kicsike focilabda is. Ismerek olyan kis versenyzőt, aki járni alig tudott még, de már pontosan célzott. Most, alig kétévesen a játszótér Maradonája.