Nyakig az őszben – színekkel hódítjuk meg a divatot!

Ne hagyd, hogy a borús őszi napok ráüljenek a hangulatodra! Lapozd át divattipjeinket és máris jobb kedved lesz!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. október 02. czefernek.lena

Ne hagyd, hogy a borús őszi napok ráüljenek a hangulatodra! Lapozd át divattipjeinket és máris jobb kedved lesz!


Ne veszítsd el a színeket!

Attól, mert a természet kezdi elveszíteni természetes vibrálását, nekünk nem kell megszabadulnunk a színes daraboktól! Különösen nem idén ősszel, amikor a nyár számtalan slágerszínét könnyedén átmenthetjük a melegebb ruhatárunkra. Itt van rögtön ez a varázslatos pink…

Peplum…az meg micsoda?

Nos, aki nem lenne tisztában a peplum jelentésével, az vessen egy pillantást a fenti képre. Bizony, bizony, nagyanyáink legendás homokóra-alakját ez az apró, fifikás, ruhához applikált fodor teremtette meg a 40-es években. Bártan viseljük mi is!

Ismét divat az ezüstös-fémes csillogás. Akár a ruhánkba szőtt szállal, akár egy vagány ezüst nadrággal dobjuk fel a szerelésünket, a hatás garantáltan nem marad el!

A férfias is menő!

No persze nem kell a szélsőségekig elmennünk, de az valóban igaz, hogy az idei ősz legvagányabb blézerei bizony férfiasra lettek szabva! A bátrabbak próbálkozhatnak párjuk kinőtt öltönyével is!

Katonalány

Idén hódít a military trend, de azért nem kell valódi katonalánynak öltöznünk, hogy kövessük a legújabb divatot. Ezek a ruhák ugyanis csak bizonyos részletekben tartalmazzák a katonaruhák jellegzetes vonásait, egyébként nőiesek, légiesek, sőt, néha még színesek is!

Dzsekivel is hordhatunk maxiszoknyát!

A divatban mindig akadnak nagy visszatérők – idén a maxiszoknya indult ismételt diadalútjára. Jó hír, hogy az átmeneti időszakban sem kell nélkülöznünk ruhatárunk eme sikkes darabját, bátran kombinálhatjuk egy jópofa dzsekivel is!

Nem tilos a piros!

Az idei ősz egyik slágerszíne – sokadszorra – a piros! Legyünk merészek, idén senki nem fog kinézni, ha vadító szettünkben pompázunk!

Szőrmók

Egyelőre nem kell megválnunk extravagáns, szőrmével díszített vagy műszőrméből készült ruhadarabjainktól sem, ugyanis még mindig trendi a hideg őszi napokba meleget csempésző kiegészítő.

Merész szabásvonalak mentén

Idén a tervezők is merészebb szabásvonalakat követtek, nem ritka például az elől rövidebbre szabott szoknya, vagy féloldalas pólókivágás sem. A bőr is sláger az idén.

Egy csipetnyi csipke

Szintén tavalyról mentették át a divatguruk a csipkét, amely könnyed eleganciájával kiegészítőként és a ruha teljes egészén is remekül mutat.

Aki visszafogottan hódít

Az élénk színek mellett a bézs árnyalatok is hódítanak az idén. Azért mert nem színes valami, még lehet szexi!