Kapros juhtúróval töltött gombafejek

A gombákat megmossuk, száraikat félretesszük, és megpucoljuk a fejeket. A túrót a villával összetörjük, hozzáadjuk a tejfölt, és a megmosott, apróra vágott kaprot. Fűszerezzük, és jól elkeverjük. A túrót habzsákba töltjük, és a gombafejekbe ügyeskedjük a krémet. A gáztepsit sütőpapírral béleljük ki, és  közepes lángon (kb. 180 fok) 15-20 perc alatt megsütjük.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 30. Paulik András

A gombákat megmossuk, száraikat félretesszük, és megpucoljuk a fejeket. A túrót a villával összetörjük, hozzáadjuk a tejfölt, és a megmosott, apróra vágott kaprot. Fűszerezzük, és jól elkeverjük. A túrót habzsákba töltjük, és a gombafejekbe ügyeskedjük a krémet. A gáztepsit sütőpapírral béleljük ki, és  közepes lángon (kb. 180 fok) 15-20 perc alatt megsütjük.


Hozzávalók:

8 db nagy champion gomba fej

25 dkg juhtúró

2-3 evőkanál krémes tejföl

1 csokor kapor

só, frissen őrölt bors