Kapros juhtúróval töltött gombafejek
A gombákat megmossuk, száraikat félretesszük, és megpucoljuk a fejeket. A túrót a villával összetörjük, hozzáadjuk a tejfölt, és a megmosott, apróra vágott kaprot. Fűszerezzük, és jól elkeverjük. A túrót habzsákba töltjük, és a gombafejekbe ügyeskedjük a krémet. A gáztepsit sütőpapírral béleljük ki, és közepes lángon (kb. 180 fok) 15-20 perc alatt megsütjük.
A gombákat megmossuk, száraikat félretesszük, és megpucoljuk a fejeket. A túrót a villával összetörjük, hozzáadjuk a tejfölt, és a megmosott, apróra vágott kaprot. Fűszerezzük, és jól elkeverjük. A túrót habzsákba töltjük, és a gombafejekbe ügyeskedjük a krémet. A gáztepsit sütőpapírral béleljük ki, és közepes lángon (kb. 180 fok) 15-20 perc alatt megsütjük.
Hozzávalók:
8 db nagy champion gomba fej
25 dkg juhtúró
2-3 evőkanál krémes tejföl
1 csokor kapor
só, frissen őrölt bors