5 tipp, hogy a távkapcsolat is tartós legyen

Ha nem tudtátok másként megoldani, oldjátok meg, hogy a tietek másként alakuljon! 5 tipp, amivel egy távkapcsolat is tartós lehet...

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 03. czefernek.lena

Ha nem tudtátok másként megoldani, oldjátok meg, hogy a tietek másként alakuljon! 5 tipp, amivel egy távkapcsolat is tartós lehet…


Az askman.com öt tippje, hogyan alakulhat jól még egy egy távkapcsolat is! Nem csak férfiaknak…

1. Mondd el, mi jár a fejedben!

A barátnőd ugyanis megérzi, ha valami zavar. Ha pedig nem mondod el mi az – még akkor is ha csak attól vagy ki, mert kikapott a kedvenc focicsapatod – azt fogja gondolni, hogy ő lombozott le. És ez nem túl jó alap egy kapcsolathoz.

2. Tervezzetek meg legalább egy találkát előre

Még akkor is, ha te olyan spontán típus vagy! Repjegy foglalásakor ez nem jó tulajdonság! Egyrészt nem biztos, hogy pénztárcakímélő az utolsó pillanatig várni, másrészt könnyebb búcsűzkodni, ha tudod, hogy nemsokára megint láthatjátok egymást.

3. Csináljatok valamit kettesben – amikor külön vagytok!

Vannak párok, akik például minden héten “együtt” nézik a kedvenc sorozatukat, aztán megvitatják a történteket. Ez az egész arról szól, hogy ha telefonon beszéltek, legyen közös téma azon felül, hogy “hiányzol”, s szinte mindegy, hogy mi az, ami mindkettőtöket érdekel.

4. Ne legyél féltékeny másik nemre!

Ha valaki távkapcsolatban él, bizony többet van a barátaival, ami azt jelenti, hogy nem csupán azonos neműekkel találkzik nap mint nap! Ha a barátnőd fiúkkal is lóg, oktalanság féltékenykedni, ebből ugyanis arra fog következtetni, hogy te magad sem tudsz ellenállni a szebbik nem csábításának! Ha viszont természetesen vesszük ezt a felállást, az közös bizalmat fog kialakítani mindkettőnkben.

5. Rendszeres videochat

És itt most nem a szexuális tartalmú találkozásokra gondolunk. Legalábbis nem csak arra. Akármikor vesszük igénybe a Face Time, az iChat, a Google Chat, vagy a Skype segítségét, mindig számíthatunk rá, hogy a másik látványa segít megőrizni a közelséget. Különösen fontos látni a másik arcát, ha valami miatt vitázunk, vagy ha gyengédségre vágyunk.