50 métert zuhant a kisfiú – sértetlenül megúszta

Speciális mentők és mentőorvosok helikopterrel száguldottak a baleset helyszínére, Nagy-Britannia harmadik legmagasabb hegyére, ahol apja szeme láttára zuhant le egy szikláról egy kisfiú - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. március 12. bencze.aron

Speciális mentők és mentőorvosok helikopterrel száguldottak a baleset helyszínére, Nagy-Britannia harmadik legmagasabb hegyére, ahol apja szeme láttára zuhant le egy szikláról egy kisfiú – írja a Blikk.


A mentők megdöbbenve tapasztalták, hogy a Marwaan Rajakazee-nek (9) semmi baja azon kívül, hogy kicsit megütötte a fejét és lehorzsolta a lábát. A bulvárlap cikkében kitér arra is, hogy a kisfiú a Helvellyn nevű tónál megcsúszott a jégen és egy szikláról a mélybe zuhant. A körülbelül 50 méteres esés után gyakorlatilag sértetlenül kelt fel a földről.

A szörnyű jelenet szemtanúja, az apa, Imtiaz (41) azonnal utána mászott. Az járt a fejében, hogy már csak szeretett kisfia holttestét találja majd ott. Legnagyobb meglepetésére és örömére azonban nem így történt: a kisfiú felült és azt mondta: élek!

Imtiaz, aki feleségével, Mubinával (39) él együtt a lancashire-i Prestonban, azt mondta: – Azt gondoltam, elveszítem őt. Leírhatatlanul szörnyű érzés volt – tette hozzá. – Az egyik percben még még ott volt mellettem, aztán eltűnt. A teste egyre csak gyorsult, aztán eltűnt a sziklák mögött. Egy pillanat és máris a levegőben volt. Aztán pedig lezuhant a földre. El sem tudom képzelni, hogyan élhet túl valaki egy ilyen esést – mondta a férfi a The Mirror cikke szerint.