6 igazán egyedi ajándéktipp gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek

Unod a szokásos játékokat, a konfekcióplüssöket? Szeretnél valami egyedit, valami kicsi kincset a saját gyerekeidnek vagy barátaid csemetéinek, és közben támogatnád a kisvállalkozásokat is? Olvasd el összeállításunkat!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 03. szabo.daniel

Unod a szokásos játékokat, a konfekcióplüssöket? Szeretnél valami egyedit, valami kicsi kincset a saját gyerekeidnek vagy barátaid csemetéinek, és közben támogatnád a kisvállalkozásokat is? Olvasd el összeállításunkat!


Egy felhívás terjed a Facebookon néhány napja: Vásároljunk minden karácsonyi ajándékot ismerős vállalkozótól, így támogatva őket: a mestertől, a képzőművésztől közvetlenül, a zenésztől, aki eladja a cédét, a baráttól, aki interneten kínál valamit. Engedjük meg, hogy a pénz a hétköznapi emberekhez áramoljon, és így több embernek lesz boldogabb karácsonya. Ha egyetértesz ezzel, másold ki innen, és tedd ki az üzenőfaladra! Támogasd a hozzád közel álló kisvállalkozókat!

Én maximálisan egyetértek vele, ezért nemcsak az üzenőfalamra tettem ki, hanem megpróbáltam összegyűjteni pár olyan kisvállalkozót, aki közben talán még anyuka is, vagy ha nem, akkor olyan szépséges tárgyakat állít elő, vagy forgalmaz, amelyek igazán egyedi ajándékok lehetnek idén a fa alatt a kicsiknek.

Meg különben is, mindig is imádtam azokat történeteket, amelyekben ilyeneket olvashatunk: “…és akkor felállt a nagyvállalat marketingigazgatói székéből, és alapított egy könyvkiadót…”

Vadjutka – miniékszerek gyerekeknek

Wild Judit a WAMP-on (Wasárnapi Művészpiac) rendszeresen tapasztalta, hogy a kislányok elmélyülten babrálnak a csatjai, ékszerei között, de nem tudott kínálni nekik semmit. Ezért aztán megalkotta és összeállította a Vadjutka Minivonalat az ékszerre éhes kislányoknak. És hogy teljes legyen a kép, az ékszerek természetesen felnőttméretben is kaphatók, hiszen egy anya-lánya szettnek stílusa van. Főleg ha jól választjuk meg a kiegészítőket. Vadjutka ékszereiből pedig sugárzik egyfajta franciásan könnyed elegancia, ami egy kislányon is igazán sikkesen mutathat. Kitűnő ajándék lányos anyukáknak. Wild Judit a becenevéből csinált márkanevet, és 2002 óta készít ékszereket. Saját kicsi boltját idén júniusban nyitotta, mely egyben a műhelye is.