A Coldplay énekesét inspirálja az apaság (videóval)

Összeszedettebbé vált a zeném, mióta apa lettem - nyilatkozta nemrég Chris Martin. A Coldplay együttes frontembere szerint Gwyneth Paltrow színésznővel közös gyermekeik adnak célt és értelmet munkájának.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. október 15. czefernek.lena

Összeszedettebbé vált a zeném, mióta apa lettem – nyilatkozta nemrég Chris Martin. A Coldplay együttes frontembere elmondta, Gwyneth Paltrow színésznővel közös gyermekeik adnak célt és értelmet munkájának.


Az apaság életében elfoglalt jelentőségéről beszélt nemrég a CBS Sunday Morning adásában Chris Martin. A Coldplay együttes frontembere úgy nyilatkozott, a gyermekei adnak értelmet a zenéjének.

“Apaként sokkal összeszedettebb vagyok” – mondta, majd hozzátette, egyáltalán nem bánja, hogy ilyen nagy hatással volt rá a 7 éves Apple és az 5 éves Moses megszületése. “Van célod és ez jó nagyon. Csak a tudat éltet, hogy ha én keményen dolgozom, velük is minden rendben lesz.”

Azt is kifejtette, hogy számára főnyeremény ezerarcú kedvese, Gwyneth Paltrow, aki a színészkedés mellett tehetséges énekes, író és szakács valamint a GOOP nevű életmód-tanácsadó oldal megalapítója. Chris azt is megerősítette, hogy egész életében egy komoly kapcsolata volt, és az jelenleg is tart.  Ez olyan, mintha nyertem volna a lottón – mondta.