A kórházzal szemben szült, mert hazaküldték

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. április 07. bencze.aron

Egy luxushotelben hozta világra a gyerekét az a nő, akit az orvosa hazaküldött a kórházból, mondván a szülési fájások még nem eléggé előrehaladottak – olvasható a Borsonline-on.


A bulvárlap cikkében kitért arra is, hogy szinte sokkos állapotban volt Michelle Booth, amire a mentősök kiértek hozzá. A 39 éves nő ugyanis egy hotelszobában hozta világra a kisfiát, közben csak partnerére számíthatott.

– Boldog voltam, de nem hittem el, ami történt. Az átélt fájdalom miatt pedig nem is emlékszem mindenre pontosan – mesélte a 39 éves nő, akinek a fotója bejárta a brit sajtót. A képet Michelle párja, Richard Eades készítette a szállodai szobájukban, nem sokkal a mentősök kiérkezése után.

– Egy négy csillagos hotelben szültem, pedig az utca túloldalán volt a kórház – meséli a kismama. – Igaz, amikor odamentem, az orvos elküldött, mert szerinte a szülési fájásaim nem voltak elég előrehaladottak. Azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy csak képzelem az összehúzódásokat.

Mindez négy órával azelőtt történt, hogy megszületett Booth kisfia. Amikor a londoni University College Hospital nőgyógyászati osztályának vezetője is értesült történtekről, bocsánat kérés helyett egyszerűen csak gratulált Michelle-nek és a barátjának az egészséges kisfiukhoz.

A szülés után készült fotót ide kattintva nézhetik meg.