A legdurvább büntetések

Amikor a gyerekek büntetése kerül szóba, elsőként az elfenekelés, a sarokba állítás, vagy bizonyos dolgok megvonása jut az eszünbe. Vannak azonban ennél sokkal súlyosabb büntetések is, amelyeket sajnos ugyancsak alkalmaznak gyerekeken. A legmegdöbbentőbbeket gyűjtöttük össze néhány jó tanáccsal kiegészítve.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 19. Gyarmati Orsolya

Amikor a gyerekek büntetése kerül szóba, elsőként az elfenekelés, a sarokba állítás, vagy bizonyos dolgok megvonása jut az eszünbe. Vannak azonban ennél sokkal súlyosabb büntetések is, amelyeket sajnos ugyancsak alkalmaznak gyerekeken. A legfelháborítóbbakat gyűjtöttük össze.


Savannah Hardin

Ez a kilenc éves kislány azután halt meg, hogy három órát kellett futnia pihenés nélkül. A büntetést azért kapta, mert hazudott a nagymamájának egy édességről. A kislány kiszáradt és görcsei lettek, majd elhunyt. Savannah nagymamája és mostohaanyja egyaránt bírósági per elé néznek gyilkosság vádjával.

Tommy Jordan

Tomny Jordan felrakott egy videót a Facebookra. Amikor a lánya meglátta a videót, trágár szavakkal illette a szüleit a közösségi oldalon. Az apja meglátta a kommenteket és újabb videót készített, amelyen szétlövi a lánya laptopját.

Pankaj Singh

A New Delhiben tanuló indiai Pankaj Singh életét vesztette, miután megbüntették az iskolában. A hatéves tanuló megbetegedett, abbahagyta az evést és meghalt, miután az iskolában azzal büntették a hiányzó házi feladat miatt, hogy órákra bezárták egy sötét osztályterembe.

Chandler Scott Fallaw

2006-ban egy chicagói iskola arra kötelezte az egyik tanuló, Chandler Scott Fallaw édesanyját, hogy verje el a fiát. A fiú az eset miatt magántanuló lett addig, amíg a család más városba nem költözött.

He Liesheng

A négyéves kisfiút arra kényszerítette az apja, hogy egy szál alsónadrágban fusson a hóban. Az apa videófelvételt is készített He Lieshengről, az ügy kirobbanásakor pedig azt mondta a sajtónak, hogy csupán igazi férfit akart nevelni a fiából.

Valerie Borders

Valerine arra kényszerítette a fiát rossz magaviselete miatt, hogy öt mérföldet gyalogoljon az iskoláig, mivel rendszeresen gond volt vele az iskolabuszon.

Poszter

Egy floridai apa úgy büntette meg fiát a rossz osztályzatokért, hogy arra kényszerítette, álljon ki Miami egyik forgalmas kereszteződésébe egy nagy poszterrel a hátán és a mellkasán. A papírra elől ez volt írva: “Hé, én akarok lenni az osztály bohóca!”, hátul pedig a következő: “Hé, hetedikes vagyok és négy tantárgyból buktam meg. Van ezzel bármi gond? Ha úgy gondolja, nincs, dudáljon! Köszönöm!”

Jose Gonzalez

Jose Gonzalez 12 éves korában 100 dollárt lopott el az unokatestvérétől. Az apja arra kényszerítette Josét, hogy álljon ki egy utcasarokra öt órán keresztül egy, a bűnét feltüntető papírlappal a kezében.

Tanár

Egy anya feljelentette lánya tanárát, aki a harmadik osztályban rendszeresen használt megalázó szavakat a gyerekeket megbüntetendő. A tanár a dolgozatokra rendszeresen ráírta, hogy “lúzer vagy”, és kigúnyolta a tanulókat.

Caira Ferguson

Caira Ferguson ragasztószallaggal kötözte oda kisgyermekét a székéhez, és a száját is betapasztotta, mert zavarta őt a kislány engedetlensége.