A legvadabb esküvői járművek

Sokan sokféleképpen szeretnék emlékezetessé tenni azt a nagy napot, amikor kimondják a remények szerinti boldogító igent szerelmükkel. A családháló most a legőrültebb esküvői kocsikat gyűjtötte össze nektek. Lehet válogatni!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. április 10. Paulik András

Sokan sokféleképpen szeretnék emlékezetessé tenni azt a nagy napot, amikor kimondják a remények szerinti boldogító igent szerelmükkel. A családháló most a legőrültebb esküvői kocsikat gyűjtötte össze nektek. Lehet válogatni!


Hagyománykedvelő fiataloknak ajánlott, klasszikus Bogár-megvalósítás látható a képen. A templomból való távozáshoz kreatív, de kissé zötyögős megoldást kínál. Erőssége: a karosszéria szépsége kevesebb díszítést tesz szükségessé a járművön.

Sok jó ember kis helyen is elfér-életérzés ihlette megoldás, amely sportos testalkatú pároknak kínál meghitten összebújós jármű-alternatívát. A kissé repülőgépkabinhoz hasonlító belső tér megakadáolyzhatja az esetleges megriadt házasulandó ideő előtti menekülési terveit. 

Egyszerű, de annál környezetkímélőbb megoldás a lagzik helyére való érkezésnek, vagy az onnan való távozásnak. Ajánljuk “biciklis őrülteknek”, akik ezen neves napon sem szeretnének emberi erővel hajtott kerekek nélkül maradni. Ha már az esküvői ruha akadályozza a bringázást,  használjunk minimalista stílusban díszített járgányt.

Komolyabb anyagi háttérrel rendelkező házasulandóknak ajánljuk a fenti megoldást. Az ara és a vőlegény is kissé “klisés” megoldással feltupírozott kisautóval érkezzen a helyszínre, ahonnan egy – általunk fel nem lelt kinézetű – harmadik járművel távozzanak, amely már közös életüket szimbolizálja.

Elfoglalt építőipari vállalkozóknak kínál új élehetőséget a cicomázásra nem sokat adó “pályamű”, amely mintegy a mindennapokra emlékezteve, a leendő “való világot” előre vetítendő használja és ezzel kapcsolja össze a munka világát és a magánélet és házasság szentségét.

Az amerikai életérzést nélkülözni képtelen pároknak ideális, polgárpukkasztásra is alkalmas jármű az arcunkba csap a szél-feelinget is biztosítja mindazoknak, akik a bőgő motorok és a nagy kerekek bűvöletében kívánják örömteli járomba hajtani fejüket.

Összeállításunk viszonyla legnormálisabb darabja, amely azonban hanghatás tekintetében nagyzolási-, feltűnési igényével kitűnik a többiek közül. Az rendben van, hogy közbiztonsági szempontból jó dolog, ha előre hallani a közeledő járművet, azonban lehet, hogy kicsit túlzás egy egész városrészt megrémíteni azon zajjal, amelyet a rengeteg sörösdoboz kocsi után kötése okoz.

Igazi keleti variáció: rózsaszín, lufikkal tűzdelve és el nem aprózva az erőforrásokat egyből egy busszal operálva. Nem ízléses, viszont figyelmet felkeltő. Baleset esetén a lufik légzsák-hatása is megóvhatja a fiatal pár – és akár a násznép – testi épségét.

Harcias pároknak remek ötlet. Mi másra is vágyhat egy nő a házasságban, mint biztonságra, keménységre és erőre. Mindezeket egyben kínálja a páncélozott jármű ilyenfajta új hasznosítása. Figyeljük meg a menyasszonyi csokor és a páncélos színének összhengját, harmóniáját!

Az acélóriás karmaiban a törékeny feleség és férj. Tökéletesen megkomponált koreográfia. A láblógatás az önefeldtséget juttatja a szemlélő eszébe, míg az erőgép a puccos rongyrázás mellőzésének egyértelmű bizonyítéka. Nem lennénk meglepve, ha akár Budapest, Debrecen, vagy Pécs útjait is egyre többször lepnék el fiatal házasokat szállító markolók, úthengerek, vagy teherautók.