A nagy sztárok gyerekei ellepték a tévét

Michael Jackson fia, a tizenhat éves Prince Jackson nemrég az Entertainment Tonight című műsornak kezdett el dolgozni, különböző hírességekkel készít interjúkat, a héten pedig már sorozatot is forgat. Korántsem ő az első, híres szülőtől származó gyerek, aki felbukkan a képernyőn, Meryl Streep, Bruce Willis vagy Danny DeVito lányát is láthattuk már sorozatban - íme, tíz példa arra, hogy az alma nem esik messze a fájától.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 27. Gyarmati Orsolya

Michael Jackson fia, a tizenhat éves Prince Jackson nemrég az Entertainment Tonight című műsornak kezdett el dolgozni, különböző hírességekkel készít interjúkat, a héten pedig már sorozatot is forgat. Korántsem ő az első, híres szülőtől származó gyerek, aki felbukkan a képernyőn, Meryl Streep, Bruce Willis vagy Danny DeVito lányát is láthattuk már sorozatban – íme, tíz példa arra, hogy az alma nem esik messze a fájától.


Eva Amurri

Susan Sarandon és egy kevéssé ismert rendező, Franco Amurri (Szolid motorosok, Zűrös majom) lánya. Már tizenhat évesen feltűnt a Jóbarátok egyik epizódjában, később olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint az Így jártam anyátokkal vagy a Doktor House. Első komolyabb szerepét a Kaliforgiá-ban kapta, ahol le is vetkőzött, sőt táncát a Mr. Skin beválasztotta 2009 legjobb meztelenjeleneti közé.

Lily Collins

A Genesis frontemberének, Phil Collinsnak a lánya az Egyesült Királyságban született, de édesanyjával, Jill Tavelmannel már gyerekkorában átköltözött Los Angelesbe – talán ezért fordult inkább a filmipar felé a zenélés helyett. Jobbára mozifilmekben láthattuk – a Tükröm, tükröm-ben például ő játszotta Hófehérkét -, színészi pályáját azonban a televízióban kezdte, először a 90210 című tinisorozatban kapott szerepet.

Zoë Kravitz

Édesapja szintén zenész (természetesen Lenny Kravitz), édesanyja, Lisa Bonet azonban színésznő, akit legutóbb a Life on Mars című sorozatban láthattunk. Lányuk az ő nyomdokaiba lépett, meghatározó szerepét az X-Men: Az elsők című filmben kapta, de – Amurri mellett – ő is szerepelt a Kaliforgiá-ban, 2011-ben nyolc epizódban, Pearlként láthatták a nézők.