A világ leghíresebb énekesei – videókkal

Híresek, gazdagok, szépek - és mindenekelőtt gyönyörű hanggal, erőteljes karizmával megáldottak. A Családháló szubjektív összeállítása a világ tíz legjobb énekeséről - kapcsoljuk be a hangszórókat!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 09. czefernek.lena

Híresek, gazdagok, szépek – és mindenekelőtt gyönyörű hanggal, erőteljes karizmával megáldottak. A Családháló szubjektív összeállítása a világ tíz legjobb énekeséről – kapcsoljuk be a hangszórókat!


Madonna

A pop királynője ötven felett is töretlenül a csúcson. Magánéleti botrányai ellenére a közönség kedvence, s hála csapatának, ezerarcú kaméleonként szolgálja ki a gyorsan változó popkultúra aktuális igényeit.

Michael Jackson

Kevesebb megosuztó személyiséggel találkozhattunk a világ zenei életében. Michael Jackson furcsa, modern, extrém, de semmiképpen sem szokványos megjelenésével, erotikus táncaival, jótékonykodásával, hóbortos, kusza, sokszor értelmezhetetlen tetteivel együtt a legrajongottabb sztár volt egészen 2009-ben bekövetkezett haláláig.

Lady Gaga

Rövid karrierje alatt minden idők legtöbb lájkolását könyvelheti el magának a különc öltözködésével, tabudöntögetéseivel figyelmet kivívó díva, akinek mellesleg hangja sem utolsó.

Britney Spears

Jött, látott, győzött, majd feje a porba hullt…a viharos előretörés és váratlan megtorpanás ellenére most új fényben fürdik karrierje Britneynek, s valószínűleg nincs olyan, aki ne fújná kívülről is az alábbi dallamot:

Sting

Örökifjú sármőr, összetéveszthetetlen hanggal, stílussal, akinek koncertjeire a mai napig tódul a közönség. Egy arc, akinek nem kellett beállni a sorba ahhoz, hogy lábai előtt heverjen a nagyvilág.

Freddie Mercury

Valószínűleg nincs olyan magyar, aki ne zárta volna szívébe az énekest 1986-ban, amikor Budapesti koncertjén döcögős kiejtéssel elénekelte a Tavaszi szél vizet áraszt kezdetű nótát. A tragikus sorsú, aranytorokkal megáldott énekes valóban mindent megtett a közönségért, az emberek figyelméért, szeretetéért…

Whitney Houston

Nemrég hunyt el az egyik legismertebb soul énekesnő, akinek bája, könnyed megjelenése és csodálatos hangja az első pillanattól igézően hatott ránk. Mindig szeretni fogjuk…

Elton John

Vastag talpú cipővel, furcsa szemüvegekben és cseppet sem sármos gombafrizurában meghódítani a világot nem kis teljesítmény. A dalszerzőként sem utolsó Elton John ma már Sir, azaz az angol királyi ház is legmagasabb szinten ismerte el munkásságát.

Luciano Pavarotti

Hatalmas tehetség…kár, hogy már nincs közöttünk!

John Lennon

Különleges hangjával, személyiségével, közéleti szerepléseivel egy életre átírta a pop történetét John Lennon, aki nem csupán a Beatles alapítójaként és tagjaként vált ikonnná – most már generációk számára.