Ajándékok gyerekeseknek – furcsa és haszontalan

Vannak olyan megmagyarázhatatlan agyszülemények, amelyek éppen a funkciójuknak nem felelnek meg, vagy csupán a "készséget" ajándékozó illető nagyzolását hivatottak mutatni a világnak, vagy/és cseppet sem veszik figyelembe, hogy a gyerek nem kicsi felnőtt. Sokkoló összeállítás!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. december 05. Paulik András

Vannak olyan megmagyarázhatatlan agyszülemények, amelyek éppen a funkciójuknak nem felelnek meg, vagy csupán a “készséget” ajándékozó illető nagyzolását hivatottak mutatni a világnak, vagy/és cseppet sem veszik figyelembe, hogy a gyerek nem kicsi felnőtt. Sokkoló összeállítás!


Ajándékozzon mobil, otthoni inkubátort, amely egy atomtámadás esetén is megvédi csemetéjét! Fő a pozitív életfelfogás!

Öltöztesse gyermekét kommunista vezetőnek, mert az vicces! – gondolhatja az, aki ilyet ad egy csecsemőnek…

Bár “vagány”, semmi értelme nincs, hogy farmer anyagból készült bugyogóval gyötörjük a megcélzott babát.

A gyémántokkal kirakott méregdrága cumi sem a gyerekről szól – sőt ha belegondolunk a gyémántok leválásával egy igen “kemény és drága” anyag kerülhet a gyerek szájába.

Ide kívánkozik a gyámántokkal kirakott etetőszék is…

A színtiszta aranyból készült LEGO-nak szintén semmi, de semmi értelme nincs, csak a magamutogatás…

“Zöld” szülőkből is csak a kemény mag örülhet igazán egy újrahasznosított papírból készült bölcsőnek. Mielőtt ilyet adnánk, kérdezzük meg az öko-szülőket és gondoljuk végig, hogy esetlegesen átázott pelenka nem haladja-e meg a bútor tűrőképességét!

Na ez pontosan olyan, mint amikor pórázon sétáltatnak gyerekeket az utcán… Praktikus lehet, na de milyen áron?

A járni még alig tudó gyerekeket nem tudjuk, hogy milyen megfontolásból kell magassarkú cipőben járatni, de mindenestre nem egy celeb-gyereknél kaptak ilyent lencsevégre a szemfüles fotósok…

A sarkantyús western-kiscsizma ugyancsak az eszement ötletek egyike, amellyel koravénné akarják tenni a picurikat a “felnőttek”.

Gyerekeknek “tetoválás”. Tudjuk, hogy a nagyobb gyerekek sokszor rá vannak fixálódva az ilyen ökörségekre, de azt ők választják… a csecsemőknek azonban mi felnőttek adjuk… Na ne!!!

Lusta szülőknek – amikor a bébi éppen magtalálja a megfelelő alvási pozitúrát – egy szülői kezet imitáló műkéz egyesek szerint hasznos lehet. Nehéz elképzelni, hogy ez tud működni…