Babája mentette meg Dobó Katát

Hihetetlen hatással van az anyaság Dobó Kata (38) életére. Amióta csöpp kislányáról, Szofiról kell gondoskodnia, olyan új tulajdonságokat fedezett fel önmagában, amelyekkel eddig nem volt tisztában. Kislánya még arra is megtanította, hogy néha-néha el tudja engedni magát és lazítson berögzült szokásain, így tisztaságmániáján is - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 22. bencze.aron

Hihetetlen hatással van az anyaság Dobó Kata (38) életére. Amióta csöpp kislányáról, Szofiról kell gondoskodnia, olyan új tulajdonságokat fedezett fel önmagában, amelyekkel eddig nem volt tisztában. Kislánya még arra is megtanította, hogy néha-néha el tudja engedni magát és lazítson berögzült szokásain, így tisztaságmániáján is – írja a Blikk.


A bulvárlap cikkében kitér arra, hogy míg Szofi aludt, Kata vadul belevetette magát a háztartási munkákba, a szükséges bevásárlások, ügyek intézésébe. Csinálta mindezt egészen addig, amíg a kialvatlanságtól, egy becsípődött hát, és egy elzáródott tejcsatorna következményeként pár óra leforgása alatt a fél oldalára mozgásképtelen lett. Ekkor rádöbbent, hogy nem folytathatja ezt az önmagát hajszoló életet.

– Sohasem voltam az a hátradőlős alkat, megőrülök, ha a dolgok nem úgy vannak körülöttem, ahogy én szeretném. Ilyen például a pedantomániám. A lakásnak mindig minden körülmények között ragyognia kell a tisztaságtól, de nem csak ott, ahol látszik ám!

Át kellett gondolnia a fontossági sorrendeket és meghozta a döntését.

– Már nem akarok mindent én megoldani, és az sem zavar, ha nem makulátlan tisztaságú a lakás. Nekem kell leginkább rendben lennem, hogy a gyermekem minden igényét maradéktalanul teljesíteni tudjam. Rá kellett jönnöm, hogy vissza kell fognom a lendületből – jelentette ki a Philips Avent blogján Dobó Kata.