Beyoncé, a szerelmes anyuka – fotóval

Még csupán egy hónap telt el, amióta a megasztár Beyoncé életet adott első gyermekének. Blue Ivy Carterért az apuka, Jay Z is rajong, de az anyuka szerelme pici fia iránt teljesen átformálta az énekesnőt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 16. czefernek.lena

Még csupán egy hónap telt el, amióta a megasztár Beyoncé életet adott első gyermekének. Blue Ivy Carterért az apuka, Jay Z is rajong, de az anyuka szerelme pici lánya iránt teljesen átformálta az énekesnőt.


Beyoncét állítólag teljesen átformálta az anyasága. A saját maga által is munkaalkoholistának tartott énekesnő teljesen odáig van kislányáért, s a hozzá közel állók szerint most minden – eddig a színpadon kiélt – energiáját Blue köti le.

A pici születése óta a pár visszavonult New York-i rezidenciájára. Egy bennfentes úgy tudja, Beyoncé teljesen kisbabájának szenteli minden idejét: “Szinte szerelmes a kislányába. Ha Blue ébren van, akkor ő rögrön ott van mellette. Nagyon élvezi ezt a nyugalmas időszakot” – nyilatkozta a forrás a Us Weekly magazinban.

Az ismert pár nemrég határozta el, hogy kislányuk fotóját megosztja a nagyközönséggel – méghozzá az internet segítségével. Öt családi fotót töltöttek fel a világhálóra, a következő üzenettel: “Örömmel osztjuk meg veletek boldogságunkat. Köszönjük, hogy tiszteletben tartjátok a privár szféránkat ebben a gyönyörű időszakban!”

Kattints ide, ha te is szeretnéd megtekinteni a tündéri képeket Beyoncé fekete hajú kisbabájáról!