Bizarr körülmények között szült az asszony (fotóval)

Bizarr körülmények között adott életet gyermekének Jaiya - írja a csütörtöki Bors. A nő egy medencében vajúdott szeretője karjában, míg párja, Jon mellettük térdelt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 08. szabo.daniel

Bizarr körülmények között adott életet gyermekének Jaiya – írja a csütörtöki Bors. A nő egy medencében vajúdott szeretője karjában, míg párja, Jon mellettük térdelt.


Furcsa, tabudöntögető helyzetben hozta világra babáját egy amerikai nő. A Bors azt írja: a 34 éves Jaiya szeretője és párja társaságában hozta világra gyermekét.

Elmondása szerint egyformán szereti a két férfit, és a két férfi is megegyezett: annyira szeretik a nőt, hogy együtt nevelik fel a kisfiút, Eamont.

Nagyon szerencsés vagyok, két fantasztikus férfi van mellettem, akik gondoskodnak Eamonról is. Szerintem neki szintén nagyon jó, hogy három szülője van, mert sokkal izgalmasabb a gyermekkora – magyarázta a Daily Mailnek Jaiya.


E furcsa szülési és életviteli gyakorlattal természetesen nem értünk egyet, mindenesetre pozitívan lehet értékelni, hogy a kisfiúnak nem egy elvált anya gyermekeként, hanem inkább kapcsolatban maradva neveli őt a helyes életre. Reméljük, sikerül neki.