Boldog anyuka olimpiai bajnoknőnk

Az olimpiai bajnok Janics Natasa élvezi az anyaság összes pillanatát. Az edzőtáborozásokkal járó megterhelő munka ellenére csendes boldogság, belső béke jellemzi mindennapjait - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 18. bencze.aron

Az olimpiai bajnok Janics Natasa élvezi az anyaság összes pillanatát. Az edzőtáborozásokkal járó megterhelő munka ellenére csendes boldogság, belső béke jellemzi mindennapjait – írja a Best Magazin.


Hiszen ott van neki a kislánya, akit jó megölelni, látni, ahogy napról napra nyiladozik az értelme. Mi lana, ez a pici, öt hónapos csöppség a legnagyobb hajtóerő az édesanyja számára. Natasa azt mondja, amióta megszületett a kislánya, még energikusabb és kiegyensúlyozottabb, mint korábban volt. „Az anyaság a legcsodálatosabb dolog a világon, semmihez sem hasonlítható, boldoggá tesz, hogy megtapasztalhattam – mondja a bajnoknő, aki több mint egy éve ment feleségül bolgár edzőjéhez. – Öt hónapos a kislányunk, tündéri gyerek, egyszerűen rajongunk érte, imádjuk. Mindkettőnk vonásai fellelhetők benne, bár a »kitől örökölte« kérdéseken jókat vitatkozunk a férjemmel – mondja mosolyogva. – Én úgy látom, hogy Milana orra és mosolya egyértelműen az enyém, és a szépségemet is örökölte”– teszi hozzá nevetve.