Búcsúcsók a Született Feleségektől (fotóval)

Búcsúcsók a Született Feleségek színfalai mögül - Marcia Cross, Eva Longoria és Felicity Huffman a nagysikerű sorozat utolsó évadját ünnepelte Hollywoodban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. szeptember 23. czefernek.lena

Búcsúcsók a Született Feleségek színfalai mögül – Marcia Cross, Eva Longoria és Felicity Huffman a nagysikerű sorozat utolsó évadját ünnepelte Hollywoodban.


A People magazin ismét összeállítást közöl a sztárok mindennapjairól. A fotókon felfedezhető többek között a kismamaként is tündöklő Beyoncé, Taylor Lautner, az Alkonyat sztárja, aki ezúttal új oldalát mutatja meg a közönségnek, de éppen elkaphatjuk, amint Vanessa Williams, Brenda Strong, Marcia Cross, Eva Longoria és Felicity Huffman csábosan csücsörítenek. A Universal Studióban készült csütörtöki felvételen a Született Feleségek sztárjai éppen a sorozat utolsó évadját ünnepelték.

A Marc Cherry alkotta szériát 2004. október 3-án kezdték vetíteni az amerikai ABC csatornán. A kitalált Széplak (Fairview) városában, a Lila akác közben játszódó sorozat négy feleség életét követi nyomon, míg a háttérben több rejtély bontakozik ki, ami férjeiket, barátaikat és szomszédaikat érinti. A sorozat óriási siker volt a 2004-2005-ös tévészezonban, s számos kritikai elismerést gyűjtött. Mind az öt színésznő, különösen Cross és Huffman karaktermegformálása rengeteg dicséretben részesült.

A fotógalériát itt tekinthetjük meg.