Családi filmfeszt, télköszöntés és sajtfesztivál – programok a hétvégére

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. november 23. szabo.daniel


Bóbita Családi Filmfesztivál
Budapest, Cinema City Aréna
november 23-25.
A PORT.hu Családi Filmfesztivál keretében az elmúlt évek legsikeresebb 3D-s animációs alkotásai mellett a szülők egykori kedvenc meséit, mesefiguráit is megmutathatják gyermekeiknek a szélesvásznon. A vetítéseket számos kísérőprogram “elvarázsolt gyerekszoba”, interaktív koncertek, bábelőadások, kreatív foglalkozások – színesítik.

Tatai Vadlúd Sokadalom
ingyenes
Tata, Öreg-tó
november 23-24.
A Tatai Vadlúd Sokadalom egész napos rendezvénysorozatával elsősorban a távoli északi tundrák üzenetét magukkal hozó vadludakat köszöntjük. Nem hangos fesztivál ez, nem egymást érő koncertek kavalkádja. Olyan fesztivál, amelyen a látványosságról és a hangulatról a sokezernyi vadlúd gondoskodik, a vendégek pedig mi, emberek vagyunk.

Corvin mozi 90. születésnap
Budapest, Corvin mozi
november 23-24.
A Corvin mozi idén ünnepli 90. születésnapját. Ez alkalomból ismét mozimaratonnal kedveskednek a szervezők, ahol egy karszalaggal akár hat film is megtekinthető. Karszalagok a Corvin mozi pénztárában kaphatóak november 12-től.

Télköszöntő Vigasság
Budapest, Hungexpo Vásárközpont
november 23-25.
2012. november 23. új kiállítás nyílik a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A Télköszöntő Vigasság kiállítói közt szerepelni fognak a korábbi Hó-Show és Spa & Wellness kiállítások állandó partnerei is. A téli sportokat, sporteszközöket, wellness termékeket bemutató vásárt a szervezők újrapozícionálták és a tematikai listát is kibővítették.

Újbor és Sajt Fesztivál
Budapest, Vajdahunyadvár
november 24-25., 10-18 h
Minden év novemberének utolsó hétvégéje hagyományosan a “Magyar Újbor és Sajt Napja”. Novemberre bemutatkoznak az idei borok, és élvezhető lesz az Újborok különleges – virág és gyümölcsös – elsődleges illata és friss íze, melyhez nagyon jól párosulnak
a Kiváló és Különleges Fűszererezésű Kézműves Sajtok.